z moich szybkich obliczen wynika,ze wsrod zgloszych 55% stanowi plec piekna.wiec rozsadek chyba zostal zachowany.ale.....jeszcze troche miejsc zostalo, wiec jeszcze wszystkomoze sie zdarzyc....
No proporcje są wyśmienite a ja mam pytanie z innej beczki. Jak to będzie z tym dwonieniem w sierpniu? Co jeśli ktoś np. w danym momencie będzie miał wył. mobile albo nie odbierze? ;>
no nie wiem....to jakas komisje dyscyplinarna zwolamy :PPP
lepiej ladujcie telefony i odbierajcie je ladnie w sierpniu.coby sie nikomu taka sytuacja nie zdarzyla.postaramy sie nie dzwonic w piatki i soboty pod 22
a tak poza tym musicie byc gotowi o kazdej porze dnia i nocy P
To ja się od 20 sierpnia z telefonem nie rozstaje Spał z nim będę nawet będę i cały czas dzwonki na full, a jak zdarzy mi się przegapić jakieś poł. od nieznanego numeru to od razu oddzwonię
i tutaj Cię zmartwię nie oddzwonisz, ponieważ połączenia z UE wychodzą przez centralę i tam losowo przydziela jeden z 5 numerów Więc rada nie rozstawaj się z telefonem - bo nie znasz ani dnia ani godziny kiedy Cię nawiedzimy
Obawiam się że taki rachunek jest niemożliwy do otrzymania. A newet jeśli byłby możliwy to szansa jego załatwienia (i wytłumaczeniu w kwesturze o co cho) jest raczej zerowa ;/
Ale moge machnąć kartke z autografem
Wydział: ZF
Wysłany: 2009-08-03, 18:23
Witam mam takie pytanie, czy ktoś w ogóle zamierza wziąć gitarę, lub czy ogólnie bywało w latach wcześniejszych, że ktoś tam sobie na gitarce pogrywał wieczorami?
[ Dodano: 2009-08-03, 18:28 ]
sory za spam, własnie zauważyłam że w innym temacie jest już o tym mowa
_________________ Są dwa uda, albo się uda, albo się nie uda.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum