Oj dzieci dzieci napisza ze sie nie da zamiast mnie od razu zapytac:)
Wszystko sie da tylko co musicie podac:
to po co ta faktura ma byc (domyslam sie ze do zakladu pracy rodzica - w takich przypadkach nie ma problemu)
i na kogo ma byc wystawiona i na co (niektore firma jasno okreslaja co moze byc refundowane/dofinansowane), przydaje sie tez potrwiedzenie dokonania wplaty.
a reszte to kadra skoro sie zadeklarowala zalatwi:)
the question is xd
jezeli zaplacilem, zeskanowalem dowod i wyslalem wszystko przez neta tj zgloszenie + dowod wplaty to rozumiem ze nie musze wysylac tego poczta tradycyjna?=] xD ?
_________________ Po co się smucić lepiej się zrzucić, chłopaki potrzebne nam są trzy paki
no to pytanie ode mnie : sprawa wygląda tak, że 19go sierpnia będę mieć operacje, potem 25 sierpnia drugą (nie istotne jaka ) i prawdopodobnie od 19go gdzieś do września mogę mieć delikatnie mówiąc "problemy" z odbieraniem telefonów...
i tutaj moje pytanie - czy jeżeli zadzwonicie do mnie wtedy a ja nie odbiorę, jest to jednoznaczne z tym że nie jadę? byłoby to niefajne, biorąc pod uwagę że jestem na 100% zdecydowany ;P
_________________ Twoje konto przekroczyło maksymalną liczbę nieprzeczytanych postów: 1000 Zostały usunięte informacje o nieczytanych postach z wyjątkiem postów napisanych przez ostatnie: 3 dni
Liczba usuniętych nieczytanych postów: 7044
http://www.youtube.com/watch?v=TBZftxAMdio
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum