zadawajcie tu wszystkie pytanie jakie macie odnosnie adapciaka. dzieki temu w jednym miejscu powstanie skarbnica wiedzy adapciakowej
wiemy juz ze....
1. SA JESZCZE MIEJSCA NA ADAPCIAKA!!
2. w głuchołazach jest monopolowy 3. w banderozie sa pokoje 2,3,4,6 osobowe, w akademiku, gdzie spedzamy 1sza noc - 2 i 3osobowe. do pokoi dobieracie sie sami, a przydzielamy je na zasadzie kto pierwszy ten lepszy.podobno najlepsze sa 6stki. mowimy 'TAK' pokojom koedukacyjnym 4. na UE 95% populacji luibi cytrynowke
5. 100% pewni, ze dostaliscie sie na adapciaka bedziecie dopiero w sierpniu, gdy do Was zadzwonimy z potwierdzeniem. pamietajcie, ze decyduje kolejnosc zgloszen, takze SPIESZCIE SIE!!
6. jedyny moment kiedy bedziemy podzieleni na kierunki to jakas godzinka, poltorej w pierwszy dzien, kiedy to kazdy kierunek spotka sie ze 'starszakami', coby posluchac paru porad i opowiesci.a tak to stawiamy na integracje
7. nawet jesli mieszkacie blisko glucholaz nie moze Was ominac 1szy dzien we wroclawiu!!za duzo do stracenia 8. nie ma problemu, by zglosic sie przez internet, a potwierdzenie wplaty wyslac poczta
9. nawet jesli nie macie jeszcze wynikow 2giego naboru możecie się juz zgłaszać na adapciaka. W momencie gdy ktoś się nie dostanie kaska zostanie Wam zwrócona na początku października.
Wydział: ZF
Wysłany: 2009-07-23, 14:01
a ja mam jedno pytanko jeszcze - jakie sa planowane imprezy tematyczne? bo moze ktos by chcial wziasc jakies szalowe ciuszki z domu albo przygotowac sie troche solidniej ; )
_________________ "Pewnego ranka pełnego blasku, kiedy moje zadanie będzie już skończone, pofrunę do domu, przyjacielu" - Bob Marley
no na bank bedzie kicz party, wiec juz mozecie zaczac skladowac meeega obciachowe ciuszki, a co do reszty, to nie wiem czy moge zdradzic podpytam dzisiaj na zebranku kadry....
W Głuchołazach nie ma normalnych sklepów z ciuchami - tam są same lumpeksy, więc jeśli chodzi o ciuchy na "kicz party" to nie ma żadnego problemu. Co roku jednak jest rywalizacja o to kto się ubierze najtaniej, przy czym jednocześnie wystrzałowo Z tego co wiem, to na razie mistrzem mistrzów jest Czarny Nie pamiętam tylko jaka była suma pieniędzy, które przeznaczył na strój.
jeśli dobrze pamiętam to Czarny na Adapciaku 2006 wydał na cały strój troszkę ponad 2zł a strój miał przedni co ze zdjęć widziałem
na waszym obozie (czyli w 2008) wydał w lumpie chyba 1,80zł ale dodatki (m.in. tipsy) zjadły kolejne kilka złociszy ;pp
więc da się ubrać za grosze w Głuchołazach
Jeszcze nie wiem, ale spróbuję załatwić sobie coś tańszym kosztem i nie koniecznie kosztem zdrowia pijących Składniki to znam, a chciałbym sposób w jaki przygotowujecie, bo na różne sposoby ludzie robią a osobiście nie robiłem, więc potrzebuje sprawdzoną recepturę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum