Byłeś na Adapciaku? Uczestniczyłeś w Szkoleniu Starostów? Przemierzałeś różne szlaki na Rajdzie Ekonomisty? A może po prostu lubisz studentów swojej uczelni?
Jeśli na któreś z tych pytań odpowiedziałeś(aś) twierdząco z pewnością NOWY projekt Samorządu Studentów - INTEGRATOR - pozwoli Ci fantastycznie spędzić czas ze znajomymi. W tym roku po raz pierwszy zostanie zorganizowany obóz dla studentów wszystkich lat Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu. Będzie to niesamowita okazja do spędzenia kilku dni uzbrojonych w niecodzienne atrakcje w gronie studentów naszej uczelni - poznania nowych osób, pogłębenia starych znajomości i nabrania pozytywnej energii na nowy rok akademicki 2009/2010.
Przewidywany termin: 25-30 Września 2009r.
Przewidywany koszt: 270 zł/5 dni (dzięki dofinansowaniu Uczelni)
Miejsce: Głuchołazy (w pobliżu granicy z Czechami!)
Organizator: Rada Uczelniana Samorządu Studentów
Zapisy: wciąż trwają! Zostało 25 wolnych miejsc!
Forma zapłaty:
adresat: Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu BZ WBK S.A. 17 o/Wrocław
nr rachunku: 07 1090 2529 0000 0006 3400 0503
tytułem: RUSS - INTEGRATOR + Imię i nazwisko uczestnika
Zaliczka bezzwrotna: 50,00 zł obowiązywała do 28 czerwca 2009r.
Wpłaty: 270,00 zł do 4 września 2009r.
Letnia sesja poprawkowa, zaliczenia poprawkowe z przedmiotów egzaminacyjnych: 03.09.2009 – 09.09.2009
Letnia sesja poprawkowa, zaliczenia poprawkowe z przedmiotów nieegzaminacyjnych oraz egzaminy poprawkowe: 10.09.2009 – 23.09.2009
Uwierz,że WARTO!
Pytania prosiłbym zadawać w temacie pytania.
Tak, zajęcia zaczynają się 28 września.
Nie zapewniamy zwolnień za te 3 dni, aczkolwiek liczymy na kreatywność studentów i wyrozumiałośc wykładowców. Poza tym to pierwsze 3 dni, a nie w połowie roku akademickiego, chociażby przed sesją
A co do usprawiedliwień za pierwsze trzy dni nauki, to jesteśmy w trakcie negocjacji z Rektorem Wrzoskiem, w przyszłym tygodniu będziemy wiedziec na pewno
Ale no stres to nie pierwsze i nie ostatnie opuszczone dni
_________________ Twoje konto przekroczyło maksymalną liczbę nieprzeczytanych postów: 1000 Zostały usunięte informacje o nieczytanych postach z wyjątkiem postów napisanych przez ostatnie: 3 dni
Liczba usuniętych nieczytanych postów: 7044
http://www.youtube.com/watch?v=TBZftxAMdio
aaa tam pierwsze czy któraśne nie ma różnicy. Zawsze wygląda to tak, że przychodzimy, gadają głupoty,a po 5 minutach naaara przydatne informacje zawsze można spisać od nadaktywnych studnetów ( a zawsze tacy są ) mówię to Wam ja, osoba, która przychodzi na zajęcia kiedy są koła, albo już jestem skreślona z listy studentów:D
Wydział: NE
Wysłany: 2009-09-10, 14:44
Wiem, że zapisy były do 4 września, ale miałam bardzo zakręcone wakacje w tym roku i koniec końców nigdzie nie wyjechałam. Czy znalazłoby sie jeszczer jedno wolne miejsce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum