Gdzie we Wrocławiu (najlepiej w pobliżu UE) jest dobry bilard. Dobry znaczy, że bandy są równe i tkanina nie pofałdowana - no tak, żeby można było pograć z przyjemnością. Nie jestem zawodowcem ale swoje wymagania mam ;P
Cóż, najlepiej spróbować w Spiderku (przy UE, tam gdzie jest Biedronka wejście po schodach przy aptece). Jeśli masz większe wymagania, trzeba się kopnąć do Fuga Mundi na Grunwald - może i nie jest jakoś idealnie, ale spełnia wymagania (a Fuga Mundi jest z kolei po prawej stronie idąc od ronda w kierunku Mostu Grunwaldzkiego do góry, kawałek od Biedronki).
a propos Fugi to uczestnicy Adapciaka będą mieli okazję do zdobycia darmowych godzin na stół bilardowy
Co do Spidera, to jego największą zaletą jest: studenckie piwo, czyli 4,5 za 0,5 tyskiego no i stołów jest 3 albo 4 (nie można tego porównać z fugą, ale zawsze)
milym miejscem do gry w bilard jest 13 Igieł (w piwnicy po lewej stronie są stoły)
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-07-24, 20:20
Z tego co widziałem, to w pubie "13 Igieł" (ul. Igielna, okolice rynku) są dobre stoły, nie ma tam raczej kolejek, a i sam pub ma przyjemny klimat, w tym dobre drinki w dzbanach.
Byłem też ze dwa razy w Pasażu Niepolda na bilardzie w którymś z pubów i warunki były dobre. Nazwy lokalu nie pamiętam.
Ostatnio zmieniony przez konrad_ 2011-07-28, 22:32, w całości zmieniany 1 raz
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-07-28, 22:37
Swoją drogą, gdyby parę osób się nudziło któregoś wieczora w przyszłym tygodniu we Wrocławiu i chciało iść na bilard, to chętnie skusiłbym się na towarzyski meczyk.
Wydział: NE
Wysłany: 2011-08-08, 05:35
Jak się chce pograć w poola to najlepszy jest chyba teraz Sezam w Rynku, na Kuźniczej koło STP. Porządne stoły, naprawdę polecam. Z chęcią jakiś towarzyski meczyk bym rozegrał
[ Dodano: 2011-08-08, 05:41 ] http://sezambilard.pl/ - tutaj podrzucam link do stronki. Enjoy! Fuga Mundi ma zdecydowanie więcej snookera. Mają meega trudne stoły słyszałem.
Wydział: NE
Wysłany: 2011-08-09, 23:29
W Sezamie godzina kosztuje koło 16 zł przed 18:00 chyba, także bez tragedii a w Fuga Mundi te Snookerowe stoły mają strasznie mały margines błędu na uzach, bo chyba jak wchodzi środkiem bila to się ma 2 mm z każdej strony. Może się ustawimy do Sezamu na jakiś piątkowe popołudnie/wieczór?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum