Witam i zapraszam na imprezę, a dokładniej na półmetek UE są jeszcze wolne miejsca, ta inf dotyczyc w tym momencie już każdego rocznika, więc jeżeli chcesz iść się pobawić to powiedz o tym znajomym i zapisujcie się.
Więcej informacji znajdziecie niżej;)
Jeśli robicie półmetek to warto byłoby wysłać informacje na mejle grupowe,bo z tego co kojarzę to z moim znajomych chyba nikt nie wie o takiej imprezie.
_________________ To nic osobistego,poprostu jesteśmy od was lepsi
Półmetek ten z poczatku był tylko dla jednego kierunku, dlatego też nikt o tym nie wiedział, lecz nie uzbierała się odpowiednia ilość osób i musiałem rozszerzyć tą informacje poprzez Fb i to forum, a szkoda, zeby tyle przygotowań poszłoby na marne... A poza tym nie chcę sporej kary płacic gdyby coś miało nie wypalić, więc musi się jeszcze zebrać grupa osób, która chce się pobawić na typowo półmetkowej imprezie czyli muzyka, którą sami wybierzecie, jedzenie itp...
Co do emaili to niestety ich nie posiadam, więc pozostało mi tylko to forum, znajomości w organizacjach i fb na którym sporo osób dostało zaproszenie.
A jeżeli jesteś chętna to zbierz znajomych i sie zapisujecie:)
Półmetek ten z poczatku był tylko dla jednego kierunku, dlatego też nikt o tym nie wiedział, lecz nie uzbierała się odpowiednia ilość osób i musiałem rozszerzyć tą informacje poprzez Fb i to forum, a szkoda, zeby tyle przygotowań poszłoby na marne... A poza tym nie chcę sporej kary płacic gdyby coś miało nie wypalić, więc musi się jeszcze zebrać grupa osób, która chce się pobawić na typowo półmetkowej imprezie czyli muzyka, którą sami wybierzecie, jedzenie itp...
Co do emaili to niestety ich nie posiadam, więc pozostało mi tylko to forum, znajomości w organizacjach i fb na którym sporo osób dostało zaproszenie.
A jeżeli jesteś chętna to zbierz znajomych i sie zapisujecie:)
Spoko - rozumiem.
Mnie i moich znajomych raczej nie stać
Jednak 95 zł bez alkoholu jak na studencką kieszeń to sporo.
Mam jednak nadzieję,że znajdziesz chętnych.
_________________ To nic osobistego,poprostu jesteśmy od was lepsi
Raz na 3 albo na 5 lat można większą kwotę wydać na tego rodzaju impezę. A ile płaciliście np za swoje studniówki:) tam sporo kasy szło, a warto wziąć pod uwagę, że tam była jeszcze dotacja od rady rodziców czy szkoły:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum