Wydział: NE
Wysłany: 2010-09-03, 12:32
Spoko, jakoś się dogadamy xD Chociaż wiesz, ja swoj s p r z ę t, powierzam tylko w pewne, odpowiedzialne a przede wszystkim doświadczone ręce Ale mniemam ze nie jesteś w cienie bita, pokażesz na co cie stać xd
No to: Darz Bór!
Zapowiadają się łowy xD
_________________ "Albo mnie weźmiecie ze sobą albo wam będę spamował: "1000k gold pliz!"
Wydział: NE
Wysłany: 2010-09-03, 16:28
Ja na galę Hollywood wybrałem sobie Indiane Jonesa ;D
Co prawda kapelusz jest trochę za duży i ogólnie strojowi trochę brakuje do ideału, ale myślę, że ostatecznie się nada ;p
Nie mam jedynie ciuchów na kicz i hawaii party, ale mam nadzieję, że znajdę coś w lumpeksie na miejscu
a ja mam teraz taka nietypowa bardzo pilna sprawe!:) aktualnie jestem w pociagu do Wroclawia:P ma ktos moze jedno miejsce noclegowe wolne?? Wypadla mi pewna wazna sprawa i musialem teraz wyjechac z Czestochowy,bo jutro bym nie zdazyl dojechac:P oczywiscie gotow jestem uiscic oplate za taka usluge noclegowa:P albo moze znacie jakas miejscowke, do ktorej moge sie zglosic:)
Kolo dworca masz hostel, avantgarde czy jakos tak. On jest najtanszy, 28zl dla studentow. Jak nie masz papierku, ze jestes juz studentem to sprobuij jakos ich przekonac, czasem sie podobno da i nie musisz placic pelnej stawki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum