z racji ogromnych stresów związanych z rekrutacją na studia (trzymamy mocno kciuki!) pomyślcie przez chwilkę jak chcielibyście spędzić pierwszy wolny wrzesień od wielu lat?
można się lenić i robić wielkie nic... ale my mamy dla Was lepszą (mam nadzieję;d) propozycję...
co powiecie na niezapomniane 9 dni wyborowej zabawy, w doborowym towarzystwie?
chyba nie trzeba się długo zastanawiać... zatem nie pozostaje Wam nic innego jak zapisać sobie w kalendarzach datę 4-12 września 2010
spójrzcie na mapę... gdzie są jest piękna, malownicza miejscowość Głuchołazy? (naprawdę warto zwrócić uwagę na położenie tej miejscowości)
a czym jest w ogóle Adapciak? otóż:
* dziesiątki nowych znajomych
* niezapomniane 9 dni wśród rówieśników
* przyjaźnie na lata
* możliwość sprawdzenia się w życiu akademickim
* dobra zabawa
* niepowtarzalny klimat
* ciekawa forma spędzenia wakacji
* jedyny taki obóz dla pierwszego roku
* szansa na poznanie Uczelni
* okazja do spotkania znanych ludzi
* wspomnienia na CAŁE ŻYCIE
Jako tegoroczny koordynator tej jakże radosnej imprezy, serdecznie wszystkich zapraszam do zapoznania się z ofertą Obozu oraz wysłania swojego zgłoszenia (zapisy od 6. lipca).
Do zobaczenia we wrześniu
Ostatnio zmieniony przez _rogal 2010-07-04, 22:54, w całości zmieniany 1 raz
Przykład idzie z góry - większość kadry jedzie na Adapciaka po raz n-ty, bo za każdym razem jest kapitalnie!!!
A Ci którzy się jeszcze zastanawiają (są tacy?? ręce do góry, ale to już! zaraz sobie z Wami porozmawiam!) poczytajcie sobie wspomnienia obozowiczów z poprzednich edycji: http://www.adapciak.ue.wr...id=11&Itemid=13
[ Dodano: 2010-07-04, 23:01 ]
Widzę Rogal, że zmieniłeś zdjęcie, żeby zachęcić żeńską część Jestem z Ciebie dumna, tak trzymaj
No raczej. Czymś trzeba
DO WSZYSTKICH CHŁOPAKÓW: w kadrze też są fajne i ładne dziewczyny, dla których warto jechać na obóz
R3aV3r napisał/a:
ja chetnie bym pojechał, ale poczekam na wyniki rekrutacji, bo jak sie nie dostane, to po co jechac?
To trzymamy za słowo jak się dostaniesz na naszą Alma Mater, a tymczasem życzymy powodzenia! (nie wiem czemu piszę w liczbie mnogiej, ale tak jakoś łatwiej )
czyli powiadasz, że te zdjęcie też ma przyciągnąć chłopaków..hmm.. uniwersalnie wystarczy wrzucić zdjęcie Rogala i chłopaki i dziewczyny szybko się zapisują!
OGŁOSZENIE: zapisujcie się szybko, bo urok Rogala na zdjęciu działa baardzo intensywnie a to oznacza, że szybko zabraknie wolnych miejsc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum