Wydział: NE
Wysłany: 2010-08-20, 22:41
Tu taka dyskusja o muzyce,a ja się jeszcze nie wypowiedziałam o;
Co do radiowych "Hitów" to pewnie większość się przy tym dobrze bawi...ale ja tego shitu nie zniosę i zrobię protest razem z R3av3r'em, Kudłatym i MG1803.
A może coś ze słonecznego reggae lub rytmicznego ska? Akurat, Cała góra Barwinków, Bob i Damian Marleyowie hmm jeszcze kultowy Daab z utworem "móóóóój jest ten kawałek podłogi" d;
aaa Pogodno,
the cure
[ Dodano: 2010-08-20, 22:47 ]
i z soundtracków, to myślę, że kojarzycie "scotty doesn't know" z eurotripa d;
@ MG1803: nie będę uczyć różnic między gatunkami, ale przelecimy przez caaaałą dyskografię artystów, których warto znać w tych gatunkach
Kto się pisze - ręka w górę?
No to ja już macham ręką w górze
Kudłaty napisał/a:
Polećcie mi jakąś piosenkę żebym się do nich przekonał. Taneczną taką.
You Probably Couldn't See For the Lights But You Were Looking Straight At Me From The Ritz To The Rubble The View From The Afternoon Fake Tales Of San Francisco Still Take You Home When The Sun Goes Down
Ja tam tańczyć nie umiem, ale m.in. te utwory są takie w miarę do tańczenia.
Ależ skaczemy. Chyba jeszcze hip hopu tu nie było. Organizatorzy będą mieli nie lada zadanie.
jeżeli chodzi o rap a nie hip-hop(hip-hop to cały gatunek:muzyka-rap, graffiti, breakdance, beatbox etc), to mogę śmiało nazwać sie expertem, choć watpie czy ktoś mogłby sie przy tym dobrze bawic ;p. mam troche przeglad od poczatku czyli sugarhill gang, the fourius five przez mf doom az do dzisiejszych czasow, takze jezeli ktos szuka piosenek na rozkmine, do wodki, czy do lamentow nad kobietami moge cos podac z hip-hopu
Tu taka dyskusja o muzyce,a ja się jeszcze nie wypowiedziałam o;
Co do radiowych "Hitów" to pewnie większość się przy tym dobrze bawi...ale ja tego shitu nie zniosę i zrobię protest razem z R3av3r'em, Kudłatym i MG1803.
Dołączam się
R3aV3r napisał/a:
Kudłaty napisał/a:
Ależ skaczemy. Chyba jeszcze hip hopu tu nie było. Organizatorzy będą mieli nie lada zadanie.
jeżeli chodzi o rap a nie hip-hop(hip-hop to cały gatunek:muzyka-rap, graffiti, breakdance, beatbox etc), to mogę śmiało nazwać sie expertem, choć watpie czy ktoś mogłby sie przy tym dobrze bawic ;p. mam troche przeglad od poczatku czyli sugarhill gang, the fourius five przez mf doom az do dzisiejszych czasow, takze jezeli ktos szuka piosenek na rozkmine, do wodki, czy do lamentow nad kobietami moge cos podac z hip-hopu
Dołączam się jeszcze bardziej
_________________ "pasji mamy więcej niż Mel Gibson"
Wydział: ZF
Wysłany: 2010-08-21, 02:12
R3aV3r napisał/a:
Kudłaty napisał/a:
jak wybierasz sie na adapciak to widze,ze znajdziemy wspolny temat przy browarku
_________________ "Szkoła i rap, mam na oczach worki"
Nie może zabraknąć
Mc hammer- You can't touch this
Gloria Gaynor- I will survive
Los Lobos- La bamba
Bee Gees- stay'in alive
Modern Talking- cheri cheri lady
Modern Talking- you're my heart, you're my soul
Modern Talking- Geronimo's Cadillac
Dead Or Alive - You Spin Me Round http://www.youtube.com/watch?v=zJv5qLsLYoo
Lipps Inc.- Funkytown http://www.youtube.com/watch?v=jlmTELeLRwI
Ace of Base- i saw the sign http://www.youtube.com/watch?v=Y9W9VdKt1WI
Afroman- Because I got high d;
Queen- Another one bites the dust
Fatboy slim- praise you
Fool's Garden- lemon tree
guns'n'roses- don't cry
kid rock- all summer long
LYNYRD SKYNYRD - Sweet Home Alabama
Milli Vanilli- Girl tou know it's true
Nana- Johnny B
Coolio- Gangsta's Paradise
Rednex- Cotton eye Joe
Sabrina-boys
shaggy- mr. bombastic
Toto- hold a line http://www.youtube.com/watch?v=U_4jmZ3Gnz8
Vanila Ice- Ice ice baby
village people- YMCA
village people- can't stop the music
guns'n'roses- sweet child o mine
jak wybierasz sie na adapciak to widze,ze znajdziemy wspolny temat przy browarku
yeee, to jaram się bo lubie dyskutować o rapie
queve napisał/a:
"pasji mamy więcej niż Mel Gibson"
czyżby Jimson? ;>
To akurat Tetris na free, możesz tutaj sprawdzić, warto. A tak poza tym, z chęcią dołączę się do rozmowy, będziemy mogli sobie udzielać "korepetycji z rapu po godzinach", jak na płycie Eldo, z chęcią poznałbym bliżej twórczość chłopaków zza oceanu
_________________ "pasji mamy więcej niż Mel Gibson"
http://www.youtube.com/watch?v=jW1lP72UYg4
albo tetris miał follow-upa z jimsona albo odwrotnie, jednak u jimsona jest podobna zwrotka:
"Mam więcej pasji z nienawiścią niż pokazał to Mel Gibson"
queve napisał/a:
możesz tutaj sprawdzić, warto. A tak poza tym, z chęcią dołączę się do rozmowy, będziemy mogli sobie udzielać "korepetycji z rapu po godzinach", jak na płycie Eldo, z chęcią poznałbym bliżej twórczość chłopaków zza oceanu
Kozacko . jeżeli tylko bede mógł coś pomóc to jestem chetny . A co do Eldoki-to mój ulubiony raper także trafiłeś w dziesiątke ;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum