A więc zgadujmy się żeby poznawać się już w pociągu. Piszcie kto jakim pociągiem jedzie i dogadujcie się żeby zacząć integrację już tam. Zacznę pierwszy. Relacja Poznań - Wrocław, pociąg osobowy przyjeżdżający do Wro o 9.19 - ktoś jedzie?
Ja wybieram się pociągiem relacji Gliwice - Wrocław Główny i wsiadam w Brzegu o 8:44. We Wrocławiu jestem na 9:24.
Druga opcja to pociąg Racibórz - Wrocław Główny, wtedy wsiadam w Brzegu o 9:31, a we Wrocławiu jestem na 10:15.
Jeszcze się zastanowię, którym jechać, ale chyba wolę być wcześniej niż później ;P Poza tym muszę skonsultować to z moją koleżanką, która jedzie ze mną ;P
ja jadę w nocy z 2/3 września i wsiadam albo w pociąg Przemyśl - Wrocław o 00:58 w Tarnowie, albo w PKS Krosno o 20:55 W Jaśle wybiera się ktoś podobnym połączeniem??:D
Wydział: ZF
Wysłany: 2010-08-31, 23:08
MG1803 napisał/a:
Ja wybieram się pociągiem relacji Gliwice - Wrocław Główny i wsiadam w Brzegu o 8:44. We Wrocławiu jestem na 9:24.
Druga opcja to pociąg Racibórz - Wrocław Główny, wtedy wsiadam w Brzegu o 9:31, a we Wrocławiu jestem na 10:15.
Jeszcze się zastanowię, którym jechać, ale chyba wolę być wcześniej niż później ;P Poza tym muszę skonsultować to z moją koleżanką, która jedzie ze mną ;P
to dawaj ziomuś razem podbijemy, bo ja tez z brzegu
_________________ "Szkoła i rap, mam na oczach worki"
Spoko, to się jakoś jeszcze dogadamy w piątek Jeszcze jeden koleś jedzie z Brzegu, akurat znam go z widzenia ze szkoły, to gdzieś go dopadniemy Tylko nie wiem o której będzie jechał, ale jakoś się dowiem.
ja jadę w nocy z 2/3 września i wsiadam albo w pociąg Przemyśl - Wrocław o 00:58 w Tarnowie, albo w PKS Krosno o 20:55 W Jaśle wybiera się ktoś podobnym połączeniem??:D
ja jade z krosna w czwartek o 20:30
jakby co moje gg 5087521
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum