>>> Tutaj <<< znajdziecie wszystkie fotografie zrobione przeze mnie. Są one zzipowane i mają rozdzielczość 1024x768. Zdjęcia są troszkę nie po kolei, ponieważ miałam je na dwóch kartach pamięci.
Jeśli potrzebujecie jakichś konkretnych fotek w większej rozdzielczości, to oczywiście mogę je udostępnić. Wszystkich nie ma sensu, ponieważ całość waży 3,5 G.
Tak btw. zdjęcia bardzo skutecznie oszukują mózg. Oglądając je mózg człowieka reaguje tak, jakby wszystko działo się naprawdę, dlatego zdjęcia dobrze sprawują się przy powracaniu do rzeczywistości - pozwalają zmniejszyć "szok" między tym co było, a tym co jest. Korzystajcie więc z tego dobrodziejstwa, tym bardziej, że już mamy ich ponad osiemset
Banyś, jak wejdziesz na stronę www.rapidshare.com będziesz miała wszystko na wierzchu. Tylko wrzucaj najlepiej spakowane paczki .rar w wielkości chyba do 500 mega
Wydział: ZF
Wysłany: 2010-09-14, 10:18
Powiedzmy, że wątek zdjęcia to niejako wątek multimedia, więc mogę mieć pytanie odnośnie tego filmiku: http://vimeo.com/14943775
Jaki jest tytuł, wykonawca utworu pierwszego w kolejności? Znam to, jak każdy chyba, ale nie potrafię sobie przypomnieć skąd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum