Moja koleżanka z PWr robi projekt. Ta ankieta jest jej bardzo potrzebna i im więcej wrocławskich studentów zagłosuje tym lepiej Wypełnienie jej łącznie z załadowaniem się stronki zajmie minutę. To tylko chwila, a naprawdę pomożecie Badanie wizerunku prasy darmowej wśród osób studiujących we Wrocławiu
_________________ Develop your eccentricities while you are young. That way, when you get old, people won't think you're going gaga. /David Ogilvy/
Wiem, że trochę dziwna ale ważne, że krótka. Nie odstrasza jakimiś wielokrotnymi ocenami w skali od 1-10 jakie często każe mi e-panel wypełniać za marne grosze
_________________ Develop your eccentricities while you are young. That way, when you get old, people won't think you're going gaga. /David Ogilvy/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum