forum UE Wrocław

Wyszukiwarka pracowników UE Wrocław: GooglePrzeszukaj forum oraz stronę główną UE

Regulamin forum | Strona główna UE | Plan zajęć | ZF info | NE info | IE info
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Czy podobała Wam się akcja pługarzystki-"odśnieżanie z
Autor Wiadomość
pablo01 

Wydział: ZF
Wysłany: 2011-01-15, 16:30   Czy podobała Wam się akcja pługarzystki-"odśnieżanie z

W tym sezonie pojawiła się Pługarzystka, ze swoimi postulatami "odśnieżającymi zimę" m.in.
z kiczowatych piosenek świątecznych, powtarzających się filmów w tv, czy zaskoczonych drogowców. Internauci w głosowaniu zadecydowali o tym, że przedstawiciele Hooptymistycznego Ośrodka Otwierania Polaków zgłosili oficjalnie postulat dotyczący 'odśnieżania świątecznej ramówki telewizyjnej z powtarzających się co roku tytułów', do KRRiT. Wszystko można przejrzeć na stronie Hoop Coli www.hoopcola.pl :P

Sam gorliwie śledziłem przebieg akcji :D Myślę, że została świetnie zrealizowana, tym bardziej że postulat poparło prawie 15 tys. internautów. Miejmy nadzieję, iż w przyszłe Święta zmieni się ramówka w tv. :)))

Co Wy sądzicie o tej akcji, czy tego typu akcjach (możne znacie podobne)? Czy jest potrzebna? Czy wam się podoba ? :roll

beata155

Wydział: NE
Wysłany: 2011-01-16, 13:58   

Według mnie akcja Hoop Coli jest bardzo trafna 8) ze względu na to, że faktycznie przeważają powtórki filmów czy piosenek w czasie Świąt, co bardzo mnie denerwuje. Również liczę na zmianę przyszłej światecznej ramówki Tv :))

marta_kul 

Wydział: IE
Wysłany: 2011-01-16, 22:18   

Mnie akcja się spodobała :) . Nie tylko postulaty i fakt, iż jeden z nich został zgłoszony do KRRiT, ale również wykonanie tej akcji, świetnie wykonana strona internetowa :P Jak dobrze pomyśleć, że chociaż pojedyncze akcje przeprowadzane są w nietypowy sposób ;)

dziubowa 

Wydział: ZF
Zaproszone osoby: 2
Wysłany: 2011-01-20, 00:58   

ta. a zdrugiej strony jak kevina mialo nie byc w swieta to powstala inna petycja dzieki ktorej jednak byl :P

Odpowiedz do tematu