Wysłany: 2011-01-15, 16:30 Czy podobała Wam się akcja pługarzystki-"odśnieżanie z
W tym sezonie pojawiła się Pługarzystka, ze swoimi postulatami "odśnieżającymi zimę" m.in.
z kiczowatych piosenek świątecznych, powtarzających się filmów w tv, czy zaskoczonych drogowców. Internauci w głosowaniu zadecydowali o tym, że przedstawiciele Hooptymistycznego Ośrodka Otwierania Polaków zgłosili oficjalnie postulat dotyczący 'odśnieżania świątecznej ramówki telewizyjnej z powtarzających się co roku tytułów', do KRRiT. Wszystko można przejrzeć na stronie Hoop Coli www.hoopcola.pl
Sam gorliwie śledziłem przebieg akcji Myślę, że została świetnie zrealizowana, tym bardziej że postulat poparło prawie 15 tys. internautów. Miejmy nadzieję, iż w przyszłe Święta zmieni się ramówka w tv.
Co Wy sądzicie o tej akcji, czy tego typu akcjach (możne znacie podobne)? Czy jest potrzebna? Czy wam się podoba ?
Według mnie akcja Hoop Coli jest bardzo trafna ze względu na to, że faktycznie przeważają powtórki filmów czy piosenek w czasie Świąt, co bardzo mnie denerwuje. Również liczę na zmianę przyszłej światecznej ramówki Tv
Mnie akcja się spodobała . Nie tylko postulaty i fakt, iż jeden z nich został zgłoszony do KRRiT, ale również wykonanie tej akcji, świetnie wykonana strona internetowa Jak dobrze pomyśleć, że chociaż pojedyncze akcje przeprowadzane są w nietypowy sposób
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum