Wysłany: 2005-11-04, 16:36 Drinki
Tak na rozluźnienie atmosfery - jakie lubicie drinki?
Heh, jak nigdy nie piłam i nie lubiłam drinków tak ostatnio polubiłam :p
Wczoraj np piłam porterówkę... co prawda wersję taką trochę ubogą (tzn. pół porter, setka wódki i cukier waniliowy) ale i tak było całkiem niezłe...
Polecam gorąco
wisniowka z cola nie brzmi zachecajaco??? - juz mi slinka cienknie:)
a co do porterówki - to swietna robia panowie z polibudy:) - tyle ze ja drinkiem bym tego nie nazwala:P
kopie w beret jaktalala:D (podobno to ustrojstwo ma 55%, a pic mozna szklankami - no pod warunkiem, ze sie lubicie slodkie:P)
ja z drinkow to najbardziej lubie piwo (koniecznie jasne), albo wódeczke (ale czysta - nie zadne soczki:P) hehe:) albo zoladkowa gorzka... nazwa nie jest zbyt zachecajaca, ale jak sie sprobuje...:)
troche nietypowy jak na kobiete gust co do alkoholi, nie?:P
Ja również lubię żołądkową gorzką (która gorzkość ma tylko w nazwie)
Uwielbiam malibu z melkiem, advokata (likier a nie drink), kamikadze i wściekłe psy
A na mazurach odkryłam, że drink "biały rosjanin" muszę koniecznie dopisać do listy
ulubionych drinków
Aha i jeszcze żurawinową finlandię uwielbiam (choć to nie drink), zmrożona jest gęsta i boska, wchodzi jak złoto :twisted:
Pozdrawiam E.
_________________ "Ludzie, z którymi się spotykamy rozmijają się czasem z nami o centymetry, o dni lub uderzenia serca"
Wydział: IE
Wiek: 26 Dołączyła: 08 Mar 2005 Posty: 2486 Skąd: w cieniu 71
Wysłany: 2005-11-05, 23:43
bez dwoch zdan stwierdzam, ze u mnie miejsce krola wsrod drinkow ma malibu z mlekiem. Dalej to idzie juz drink-spontan sok kokosowy + pomaranczowy + porzeczkowy + likier bananowy mmm...zamiast likeru mozna wlac sok bananowy, alke wtedy trzeba uzupelnic wszystko wodka bezwzglednie:)
no i standard żubroweczka z sokiem jablkowym:)
moja ulubiona wodka, czyli balsam pomorski, nie dosc, ze jest najlepszy, to jeszcze kosztuje tylko ok. 15zl/0,5l przyklad na to, ze mozna pic bez brutalnego oprozniania kieszeni
malibu? finlandia?
rzeczywiscie pychotka, ale cholerrra drogie to to:/
To fakt, trochę drogie ale za to jaki smaczek Dzięki temu ja nie kupuję tego za częśto, a co za tym idzie - nie powszednieją mi te cudne smaki
Pozdrawiam E.
[ Dodano: 2005-11-06, 09:47 ] thrupek, wiem jak smakuje balsam pomorski - miałam okazję spróbować i rzeczywiście jest OK., a cena - skandalicznie niska (hi hi hi)
_________________ "Ludzie, z którymi się spotykamy rozmijają się czasem z nami o centymetry, o dni lub uderzenia serca"
Wysłany: 2005-11-06, 16:16
Normalnie wstyd się przyznać, ale nigdy nie piłam balsamu pomorskiego :p
A słyszeliście może o czymś takim jak wściekły Shrek? :arrow: wódka z sokiem kiwi i kwaskiem cytrynowym D
Jeszcze nie miałam okazji spróbować, ale słyszałam, że jest super D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum