Wydział: NE
Wysłany: 2007-09-22, 21:21
Bo ja mam pomysł na taką studencką ekipę filmowo-kabaretową. Mam nadzieje że wspólnymi chęciami takie coś ruszy. W końcu jest tyle przegladów kabaretów , tyle nagród
_________________ Rewolucja to nasze umysły i serca
Wysłany: 2007-09-22, 23:05
No to charakteryzatorke juz mamy A moze jeszcze zdolnosci krawieckie u Ciebie sie objawiaja ? Bo jakieś kostiumy też będziemy potrzebowali Albo chociaż umiejętność szukania czegoś w lumpeksach :d
Wysłany: 2007-09-22, 23:47
No to jaki stały punkt Twoich odwiedzin proponuję lumpeks na ul. szczesliwej (niedaleko grabiszynskiej) - > bardzo ladnie zaopatrzony w miare porzadne rzeczy , natomiast wies wieś to obok lidla na grabiszynskiej :d
ja gram z pomysłami jakoś takoś sobie.. ale grać mogę typo, który siedzie teraz obok mnie (kompan z grupy teatralnej) poleca i mówi,że kaby co to mam doświadczenie no to Akuku pisze a ja gram
_________________ heyah banana trele morele banany i inne pomarańcze blesss
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum