Wydział: NE
Wiek: 26 Dołączył: 27 Maj 2005 Posty: 1471 Skąd: zza kulis
Wysłany: 2007-10-03, 14:04
podczas okienka to najczesciej sloneczny, simplex, czasami na górze w P ta jadłodajnia
sloneczny bo tanio, simplex bo blisko, zarcie w P bo smaczne i wygodnie
a jak sie ma dluzsza chwile, to petra gyros w AB przy armi krajowej badz pizzeria daGrasso przy swieradowskiej
dziubowa, mój kolega przy mnie kiedyś wyciągnął z żurku w słonecznym zszywkę od zszywacza - już tam moja noga nie postanie
Simplex jest super - blisko i tanio, w P trochę drożej, ale porcje lepsze i jakoś tak trochę lepiej to wygląda... natomiast w P sprzedają dziewczyny z zewnątrz, a w Simplexie swoje
Petra Gyros w AB centrum....mmm... mimo, ze jestem po obiedzie, nabrałem ochoty - jedna uwaga - do końca dnia co jakiś czas czujesz, ze jadłaś/eś gyrosa
Pamiętam jak kiedyś przywiozłem dla całego naszego biura po zestawie i śmierdziało w całym budynku. po kilku minutach Czarnecki zszedł do nas i zapytał co tak ładnie pachnie i czy może dostać Żeby jeszcze Ci tureccy bracia o tym wiedzieli
A z daGrasso można zamówić na uczelnię
Pierogi niezłe są w barze 131 (chyba taka liczba). przy Powstańcow Śląskich w kierunku Bielan po prawej przed Wiśniową.
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty są dla szybkich kierowców
w daGrasso maja niedobre pizze -_- takie.. wodniste
mkr napisał/a:
Pierogi niezłe są w barze 131 (chyba taka liczba). przy Powstańcow Śląskich w kierunku Bielan po prawej przed Wiśniową.
a jak chcecie zjeść baaaardzo dobre pierogi, prawie [w tym wypadku prawie nie robi wielskiej różnicy ] jak domowe to zapraszam na Legnicką, na wysokości Młodych Techników, mniam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum