forum UE Wrocław

Wyszukiwarka pracowników UE Wrocław: GooglePrzeszukaj forum oraz stronę główną UE

Regulamin forum | Strona główna UE | Plan zajęć | ZF info | NE info | IE info
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: jul
2007-01-17, 21:01
Forumowy event na Ekonomaliach..
Autor Wiadomość
stingah 

Wydział: ZF
Zaproszone osoby: 5
Wysłany: 2007-01-20, 18:53   

Rozbija się o to po prostu że powstał pomysł zrealizowania takiego koncertu a nie innego. I ten projekt mamy na myśli teraz, a w przyszłości może będzie coś innego ;) .

dziubowa 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: 2007-01-20, 19:11   

stingah napisał/a:
Rozbija się o to po prostu że powstał pomysł zrealizowania takiego koncertu a nie innego.

juz sie nic nie rozbija Panie Odkrywczy :P
Julu napisał/a:
nie ma bulwersów ;)

to dopszzz ;)

katia 

Wydział: IE
Wysłany: 2007-01-20, 22:03   

ja bym bardzo chciała pomoc w realizacji tego koncertu, ale moim 'defektem' jest to, że ja kompletnie nie znam się na polskiej 'undergroundowej' rockowej muzyce.
Popierałabym projekt Dziubowej w zamysle muzycznym - tzn. fajnie by było to móc połączyć w jedna całość, ale skoro Jul mowi "nie", to chyba nie...a przynajmniej nie teraz.

Zobacz mnie na GoldenLine

karolaaa 

Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 2007-01-23, 13:17   

śledzę trochę ten temat, nie udzielam się, ale czytam wasze wypowiedzi :) oczywiście bliżej mi do opcji, którą zaproponowała dziubowa, ale nawet nie o to chodzi... :) chodzi m i o wypowiedzi (nie)miłościwie nam panującego...

Julu napisał/a:
przynieś mi ofertę dotyczącą patronatu forum imprezy od, której ja sam sie będe chciał odciąć, jak ustalimy odpowiednie warunki to forum obejmie patronat :D

Julu napisał/a:
warunki? no takie jak to zwykle bywa przy patronacie, poczytaj w jakimś innym serwisie ;)

czyli, że każesz przyjść dziubowej z ofertą sponsorską, ale kiedy ona pyta się o warunki, które chcesz uzgadniać, to ty ją odsyłasz do jakiegoś serwisu... więc albo je znasz i o nich rozmawiasz, albo to w ogóle ma nikły sens... oczywiście to moja opinia :)

aha... współorganizowałam już kilka projektów, zazwyczaj od strony sponsorskiej, więc mam pytanie... na jakiej zasadzie forum chciałoby patronować imprezie innej od tej, którą chce zorganizować julu?? bo zazwyczaj rozchodzi się o kasę, ewentualnie jakieś materiały reklamowe czy ufundowanie nagród...
no więc?? ... :)

i mam nadzieję julu, że nie odbierzesz tego zbyt osobiście :)

jul 

Wydział: Absolwent UE
Wysłany: 2007-01-23, 15:23   

karolaaa napisał/a:
czyli, że każesz przyjść dziubowej z ofertą sponsorską, ale kiedy ona pyta się o warunki, które chcesz uzgadniać, to ty ją odsyłasz do jakiegoś serwisu
nie wiem czy zauważyłaś, ale ta rozmowa (o ofercie) nie jest tutaj żadnym konkretem, tak sobie rzuciłem, chodziło mi o sponsoring forum, a jeżeli brać to pod uwage na poważnie to oczywiście musze sie zastanowić

karolaaa napisał/a:
mam nadzieję julu, że nie odbierzesz tego zbyt osobiście

jasne że nie

kolos 

Wysłany: 2007-02-10, 16:39   

wkońcu przeczytałem :D - wiem, wiem - trochę to trwało no ale i ja czasem wolny jestem :roll ;)

popieram zarówno pomysł jula jak i dziubka - wszak jedno nie wyklucza drugiego 8) - jak nam dobrze jedno pójdzie to i możemy iść za ciosem i drugie zrobić :kolos - kolejność jest mi w zasadzie obojętna bo i ani jedno ani drugie nie jest specjalnie moim bitem :P - ale akurat mi bardziej zależy w tym przypadku na dobrej zabawie ze znajomymi przy piwie i takie tam niż na samej muzyce jako takiej :roll

w każdym razie jak coś to możecie na mnie liczyć 8) - tylko problem w tym że w tym momencie sam nie wiem na co mógłbym się wam przydać :P - nie mam żadnego doświadczenia w organizowaniu tego typu imprez :| ...no ale :kolos - jakbyście potrzebowali kogoś do wieszania plakatów albo jakiegoś innego mięśnia do negocjacji to się polecam ;)

A_K_ 

Wysłany: 2007-02-25, 11:16   

Witam wszystkich w imieniu zespołu NOFF! Jeżeli jeszcze chcecie, abyśmy zagrali na Waszej imprezie, to na chwilę obecną nie widzę, żadnych przeciwskazań. Będzie to dla nas zaszczyt, jeżeli nas zaprosicie... i wcale nie uważamy się za gwiazdy, które biorą "kasę" za koncerty.. Po prostu skontaktujcie się ze mną w sprawie ustalenia szczegółów...
Jeżeli chcecie zapoznać się z naszą twórczością, to zapraszam na oficjalną stronę zespołu www.noff.pl

P.S.
Już za kilka dni strona ulegnie modernizacji i dostępny będzie czwarty utwór do ściągnięcia...

mash 

Wysłany: 2007-02-25, 12:29   

właśnie miałem pytać forumową brać co z koncertem, bo miałem managerowi ; ) noffu dać znać, ale chyba się sam już odezwał :)

A_K_ 

Wysłany: 2007-02-25, 12:36   

Hej! Jestem perkusistą NOFF :-)
A manager -Piotr Krakus- na pewno zajmie się ostatecznymi ustaleniami dotyczącymi koncertu.
Pozdrawiam.

dziubowa 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: 2007-02-25, 13:24   

mash napisał/a:
właśnie miałem pytać forumową brać co z koncertem,

czekamy na zebranie samorzadu czy czegostam w sprawie organizacji ekonomaliow, przed zebraniem zadnych konkretow niestety nie ustalimy.

a perkusiscie NOFFu dziekujemy bardzo za zainteresoewanie tematem i za mile slowa :D
jak tylko sami cos bedziemy wiedzieli to ruszymy z akcja pelna para i zaczniemy cos ustalać

Odpowiedz do tematu