Rozbija się o to po prostu że powstał pomysł zrealizowania takiego koncertu a nie innego. I ten projekt mamy na myśli teraz, a w przyszłości może będzie coś innego .
Wydział: IE
Wiek: 26 Dołączyła: 08 Mar 2005 Posty: 2486 Skąd: w cieniu 71
Wysłany: 2007-01-20, 22:03
ja bym bardzo chciała pomoc w realizacji tego koncertu, ale moim 'defektem' jest to, że ja kompletnie nie znam się na polskiej 'undergroundowej' rockowej muzyce.
Popierałabym projekt Dziubowej w zamysle muzycznym - tzn. fajnie by było to móc połączyć w jedna całość, ale skoro Jul mowi "nie", to chyba nie...a przynajmniej nie teraz.
śledzę trochę ten temat, nie udzielam się, ale czytam wasze wypowiedzi oczywiście bliżej mi do opcji, którą zaproponowała dziubowa, ale nawet nie o to chodzi... chodzi m i o wypowiedzi (nie)miłościwie nam panującego...
Julu napisał/a:
przynieś mi ofertę dotyczącą patronatu forum imprezy od, której ja sam sie będe chciał odciąć, jak ustalimy odpowiednie warunki to forum obejmie patronat
Julu napisał/a:
warunki? no takie jak to zwykle bywa przy patronacie, poczytaj w jakimś innym serwisie
czyli, że każesz przyjść dziubowej z ofertą sponsorską, ale kiedy ona pyta się o warunki, które chcesz uzgadniać, to ty ją odsyłasz do jakiegoś serwisu... więc albo je znasz i o nich rozmawiasz, albo to w ogóle ma nikły sens... oczywiście to moja opinia
aha... współorganizowałam już kilka projektów, zazwyczaj od strony sponsorskiej, więc mam pytanie... na jakiej zasadzie forum chciałoby patronować imprezie innej od tej, którą chce zorganizować julu?? bo zazwyczaj rozchodzi się o kasę, ewentualnie jakieś materiały reklamowe czy ufundowanie nagród...
no więc?? ...
i mam nadzieję julu, że nie odbierzesz tego zbyt osobiście
_________________ "Żeby w życiu można było płakać tylko ze szczęścia..."
Wydział: Absolwent UE
Wiek: 28 Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 3015 Skąd: Sułów/Wrocław
Wysłany: 2007-01-23, 15:23
karolaaa napisał/a:
czyli, że każesz przyjść dziubowej z ofertą sponsorską, ale kiedy ona pyta się o warunki, które chcesz uzgadniać, to ty ją odsyłasz do jakiegoś serwisu
nie wiem czy zauważyłaś, ale ta rozmowa (o ofercie) nie jest tutaj żadnym konkretem, tak sobie rzuciłem, chodziło mi o sponsoring forum, a jeżeli brać to pod uwage na poważnie to oczywiście musze sie zastanowić
karolaaa napisał/a:
mam nadzieję julu, że nie odbierzesz tego zbyt osobiście
wkońcu przeczytałem - wiem, wiem - trochę to trwało no ale i ja czasem wolny jestem
popieram zarówno pomysł jula jak i dziubka - wszak jedno nie wyklucza drugiego - jak nam dobrze jedno pójdzie to i możemy iść za ciosem i drugie zrobić - kolejność jest mi w zasadzie obojętna bo i ani jedno ani drugie nie jest specjalnie moim bitem - ale akurat mi bardziej zależy w tym przypadku na dobrej zabawie ze znajomymi przy piwie i takie tam niż na samej muzyce jako takiej
w każdym razie jak coś to możecie na mnie liczyć - tylko problem w tym że w tym momencie sam nie wiem na co mógłbym się wam przydać - nie mam żadnego doświadczenia w organizowaniu tego typu imprez ...no ale - jakbyście potrzebowali kogoś do wieszania plakatów albo jakiegoś innego mięśnia do negocjacji to się polecam
Witam wszystkich w imieniu zespołu NOFF! Jeżeli jeszcze chcecie, abyśmy zagrali na Waszej imprezie, to na chwilę obecną nie widzę, żadnych przeciwskazań. Będzie to dla nas zaszczyt, jeżeli nas zaprosicie... i wcale nie uważamy się za gwiazdy, które biorą "kasę" za koncerty.. Po prostu skontaktujcie się ze mną w sprawie ustalenia szczegółów...
Jeżeli chcecie zapoznać się z naszą twórczością, to zapraszam na oficjalną stronę zespołu www.noff.pl
P.S.
Już za kilka dni strona ulegnie modernizacji i dostępny będzie czwarty utwór do ściągnięcia...
właśnie miałem pytać forumową brać co z koncertem,
czekamy na zebranie samorzadu czy czegostam w sprawie organizacji ekonomaliow, przed zebraniem zadnych konkretow niestety nie ustalimy.
a perkusiscie NOFFu dziekujemy bardzo za zainteresoewanie tematem i za mile slowa
jak tylko sami cos bedziemy wiedzieli to ruszymy z akcja pelna para i zaczniemy cos ustalać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum