Wydział: Absolwent UE
Wiek: 28 Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 3015 Skąd: Sułów/Wrocław
Wysłany: 2007-01-17, 20:59 Forumowy event na Ekonomaliach..
Co wy na to?
Patronat olbrzymi, możliwości reklamy spore, potrzeba jakiegoś sponsora i można zorganizować skromny koncert nawet w jakimś klubie. Chodzi mi oczywiście o klimaty rockowe, zaprosić można kapelki z Wrocławia.
Chciałbym, żeby w tym temacie wypowiedział się ktoś kto brał udział w organizacji takich imprez, ktoś kto zna organizację podczas Ekonomalii, ktoś kto zorientowany jest na sprawy sponsoringu w tym czasie.. Chciałbym porozmawiać z taką osobą.
Rzucam pomysłem, który może być ciekawą imprezą, tylko trzeba się za to odpowiednio zabrać. Oczywiście mam nadzieję, że wszyscy kręcący się po forum zakręca się w ten projekt
Zawsze można porozumieć się z portalami patronującymi takie imprezy, wtedy publika będzie jeszcze większa, ale forum samo w sobie ma duży potencjał.
sercem i duszą jestem za
kapelki z wrocławia sa kiepskie - jak bedzie dobry sponsor to mozna zaprosic spoza wro za zwrot kosztów dojazdu
ja nigdy sie za cos takiego nie zabierałam ale chetnie spróbuje. co do sponsora to mam taki mały pomysł, ale musze jeszcze sie lepiej zorientowac..
[ Dodano: 2007-01-17, 21:34 ]
aha... jesli chodzi o sponsoring - nie wiem czy w takim wypadku nie musielibysmy sie postarac o jakis tam status prawny, z tego co slyszalam w przypadku organizacji studenckich i tak cala kasa przeplywa przez uczelnie.
Tak, bo hiphopy i te inne juz są i pewnie znowu będą. A my chcieliśmy coś czego nie było i co się nam też podoba . No a przede wszystkim chodzi o młodą (ambitną ) krew wrocławską.
Wysłany: 2007-01-17, 21:57
kubofron napisał/a:
tez na jazz
a ja bym nie stawiał na jazz bo po pierwsze ciężko dotrzeć do typowo jazzowych kapel, a po drugie ciężko zgromadzić publike na takim koncercie, ale spoko, nie będziemy organizować jedzenia kotów.. myślałem raczej o normalnym rocku w stylu wrocławskiego Noff lub Ibago
eee... to cale ibago takie se bylo, ani to ludzi nie przyciagnie ani sie mi specjalnie nie podoba
ja bym bardziej w kierunku ska, moze reggae chciała...
Wysłany: 2007-01-17, 22:04
stingah napisał/a:
Żadnych jazzów i reaggów
jestem z Tobom Maćku i tak samo uważam... żadnych regów/skaków a te kapele które wymieniłem sa tylko przykładem stylu, a w ogóle to nie o tym jeszcze gadać, najpierw trza pogadać o samej organizacji
a co do organizacji.
kluby?? madness??
wiem ze wagon nie chce zadnej kasy za wynajem, tyle ze to troszke daleko od ae.
wstep - płatny?? czy koncerty darmowe??
i podpiąć pod cos by sie przydalo, bo sponsora inaczej nie znajdziemy.
Wysłany: 2007-01-17, 22:14
dziub napisał/a:
bu. to styl kiepski.
sama jesteś pani kiepska
dziub napisał/a:
a co do organizacji.
kluby?? madness??
o tym samym klubie pomyślałem, tylko nie wiem jak to tam wszystko wygląda, trzeba się przejść i pogadać
dziub napisał/a:
wstep - płatny?? czy koncerty darmowe??
zależy mi na darmowym koncercie dla wszystkich, którzy się zjawią, w ten sposób w ogóle ktoś będzie, bo na publikę z AE coś średnio liczę dlatego też kapele nie mogą być zbyt kojarzone wszędzie, bo takiego koncertu za darmo nie zorganizujemy, chyba, że umówimy się jakoś z klubem
dziub napisał/a:
i podpiąć pod cos by sie przydalo, bo sponsora inaczej nie znajdziemy.
podpiąć, czyli?
[ Dodano: 2007-01-17, 22:15 ]
mash napisał/a:
mam kumpla, którego znam od 11 lat w Noffie, mam zagadać?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum