Wydział: ZF
Wysłany: 2008-10-12, 19:15 Gdyby miało nie być jutra...
Gdyby miało nie być jutra... Co byście zrobili?
Jakie są wasze marzenia, których nie macie odwagi zrealizować, i odważylibyście się w takiej chwili? Czy żałowalibyście swojego dotychczasowego życia? Czy próbowalibyście je zmienić na ten jeden, ostatni dzień?
alienka, ja Cię proszę... cóż to za tematy... kurczę, typowo nie studenckie, lecz osób w wieku przed 50. ,które to faktycznie mogłyby "Czy żałowalibyście swojego dotychczasowego życia"...
Cóż życie jest ogólnie za krótkie by czegokolwiek żałować. Hmm a gdyby nie było jutro to nie chciałabym o tym wiedzieć, bo jeden dzień to za mało by zrobić to co się planuje, o czym się marzy całe życie...
Wydział: ZF
Wysłany: 2008-10-12, 21:44
Richie napisał/a:
kurczę, typowo nie studenckie, lecz osób w wieku przed 50. ,które to faktycznie mogłyby "Czy żałowalibyście swojego dotychczasowego życia"...
Richie, zapewniam Cie, że w wieku 50 lat nie będziesz się zastanawiał nad takimi zagadnieniami. Poza tym, jakby się tak dobrze zastanowić, to dotyczy każdego z nas - w końcu jutro może Ci lodówka spaść z nieba na głowę, albo po prostu nieszczęśliwie się potkniesz i wpadniesz pod tramwaj. Nigdy nie mów nigdy!:)
Szczerze pisząc domyślałem się,ale nie byłem pewny.
Więc może odpowiem co bym zrobił gdyby jutra nie było:
(aczkolwiek zależne jest to,czy jutra nie będzie tylko dla mnie,czy dla wszystkich=wtedy 45-tka niewiele pomoże )
gdyby tylko dla mnie to:
-rozdałbym wszystko co mam, od ciuchów po jedzenie i dobra materialne,
-podziękowałbym tym którzy na to zasłużyli i przeprosił tych,z którymi byliśmy wrogo nastawieni, niektórym ważnym głowom powiedziałbym co i jak do rozumu,
-odwiedziłbym Dubai,
-chciałbym jeszcze raz zobaczyć tak piękny wschód Słońca, jak kiedyś miałem okazję...
stingah, dlaczego Dubai? A no tak po prostu. Chciałbym zobaczyć ogólnie cały kraj no i to miasto... dużo planów? No skoro jutra ma nie być, to niech ten dzisiejszy dzień 'trwa wiecznie' a przynajmniej bardzo długo..
(żeby można było te plany zrealizować)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum