Hej czy wyrabiał ktoś z Was może takowy papier? Ile kosztuje badanie? Czy zawożenie próbek musi odbywac sie 3 dni pod rzad czy mozna miec dzien przerwy? Czy sa jakies ograniczenia żywieniowe i alkoholowe w tych dniach? Znaczy czy moge np odniesc probke po piwku? wiem ze pytanie dziwne ale co mam zrobic jezeli chce sobie zrobic taka ksiazeczke next week ale we wtorek mam impreze i nie wiem czy wstane do 11? A jak nie to co ?
_________________ Małpy zaprzeczają jakoby minister edukacji pochodził od nich
Próbki trzeba oddawać 3 dni pod rząd i muszą być one z rana - na czczo. Koszt to około 50zł a ograniczeń żywieniowych raczej nie ma żadnych . Jak ja wyrabiałem to próbki trzeba było oddawać chyba od 8 do 10, później nie przyjmowali.
Wydział: NE
Wysłany: 2007-08-24, 14:53
50zł? tanio
chyba, że mnie wyżenili, bo płaciłam 160zł
badanie kału obowiązkowo, oddajesz próbki wtedy, kiedy są dni przyjmowania u Ciebie w przychodni (u mnie to były poniedziałki i środy), bezpośrednio w sanepidzie przyjmują codziennie (na pewno od pon do pt), potem są badania krwi i moczu ale ja nie miałam robionych , na wyniki czekasz jakis miesiąc i potem hulaj dusza w gastronomii
_________________ czego nie pamiętam, tego nie było
Wydział: NE
Wysłany: 2007-08-24, 15:50
ja z kolei płaciłam k.90 zł i na pewno nie czekałam tak długo na wyniki... z tego co kojarze wyniki byly juz po paru dniach.. tak przynajmniej mi się wydaje bo było to 2 lata temu jakoś
czekałam tydzień kosztowało mnie to 76 pln.. potem jeszcze wpis u lekarza +30..ale to płacił pracodawca.. także lajt....
muszą być z 3 dni... w dni przyjmowania zanosisz i juz.... robiłam 3 miechy temu.. chyba wszystko aktualne:)
_________________ heyah banana trele morele banany i inne pomarańcze blesss
Na ul. Składową się przynosi kupki i tam się odbiera książeczkę z wynikami.
Robiłem w czerwcu, kosztowało bodajże 60 zeta i wyniki były po półtora tygodnia.
Zasadniczo to nie ma żadnych zaleceń, z tego co mówił koleżka, co robił tydzień przede mną, to obojętnie co przyniesiecie i tak dostaniecie odpowiednie wyniki.
_________________ "Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem." - Oscar Wilde
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum