Wysłany: 2009-11-18, 10:25 Kto dostał mandat od mpk, NIECH SIĘ BOI!
Drżyyyyyyjcie gapowicze!!!! okazuje się ze beztroskie podroze bez biletu wroclawskim mpk to juz przeszlosc. Okazuje się ze mpk bierze sie za wszsytkich tych ktorzy odmowili zaplaty mandatu... NIE ODBIERAJCIE POLECONYCH!
albo poginać z buta
swoją drogą nie widziałem jeszcze w ciągu ponad 2 lat mojego tu mieszkania kanara w mpk? taki szczęściarz ze mnie czy po prostu jest ich aż tak mało, że trafić trudniej niż 6 w totolotka?
bo podczas nauki w liceum i na studiach, jezdzenia na uczelnie i do szkoly dzien w dzien przez dobrych kilka lat spotkalam kanarow raz, i bylo to jakis miesiac temu. okazuje sie ze strategia mojego dobrego kolegi, ktory juz ponad 9 lat jezdzi bez biletu jest skuteczna. zaplacil w ciag tego czasu jeden mandat niecale 100 zł nawet szkoda liczyc ile wydalby na bilety.
teraz nieco sytuacja sie zmienia, ale w perspektywie dlugoterminowej warto sie zastanowic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum