Chciałbym się dowiedzieć czy ktokolwiek z UE grywa w MtG. Dla niewtajemniczonych jest to karcianka w której gracz dysponując hordami potworów, czarów, walczy z innym graczem o zwycięztwo. Gra jest wspaniała i łatwo się w nią wciągnąć. Chodz nie jest tania, ale od czego jest allegro xD
Zatem są jakieś osoby grywające w MtG? Jakimi taliami gracie? Ja mam czarny discard deck oraz białe kithkiny.
Rozgrywacie może jakieś turnieje tak cyklicznie? Są jakieś miejsca na uczelni gdzie można grać? Oczywiscie w to mozna grac wszędzie ale takie miejsca ze stołami, krzesłami, z których mozna cały czas korzystać. xDD
_________________ War is not heroic. War is not exhilarating. War is full of despair. It is dark. It is dreadful. It is a thing of sorrow and gloom. That is why people fear war. That is why people choose to avoid it.
a ja też troche pogrywalem - tak, pogrywałem to dobre słowo chociaż i tak może troche na wyrost - w każdym razie mam jeszcze nawet jakąś tam biedną talie i kiedyś to nawet czasem z bratem pogrywałem
We Wrocławiu z tego co się orientuję to są ludzie grywający często. Polecam odwiedzić sklep "BARD" w okolicach ulicy Ruskiej . Tam wszystko Ci powiedzą . Tutaj kontakt do nich (ze stronki bard.pl):
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum