hmmm... no mi sie nie podobaja. pani ma upodobanie do zwisow wszelkiego rodzaju, patrzac po kolekcji
ogladajac torebki za to podobala mi sie kompozycja, sposob przedstawienia, ale gdy doszlam do reszty to takie np zdjecie na tle regalu w przedpokoju to cos w stylu krysi z fotkapeel
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2008-07-29, 00:42
Nie chciałbym tutaj tej pani skrzywdzić, ale nie ma ona za bardzo konkrentego pomysu na swój styl. Z torebek 4 i 8 są ciekawe, pozostałe tandentne albo standardowe jakich wiel na rynku.
Z ubraniami jest lekko gorzej , bo tutaj przeplata się "innowacja" i pomyslowość , z tandetą i raczje moda dla starszych pań, które moda sie nie intersują. Ogólnie te pomysłowe są raczej "niewyjściowe" , a pozostałych nie moge oceniac , bo jendak widze starszychb ludzi ubierjacych sie w podobne ubrania, wiec jakas grupa docelowa jest. Osobiscie nie zainwestowałbym w tą kolekcje
Wydział: ZF
Wiek: 27 Dołączył: 28 Mar 2005 Posty: 113 Skąd: Sky Valley ;)
Wysłany: 2008-07-29, 06:40
Niech se ta pani zatrudni ładną modelkę
_________________ Mr Neutron! The most dangerous and terrifying man in the world! The man with the strength of an army! The wisdom of all the scholars in history! The man who had the power to destroy the world.
Wydział: IE
Wiek: 26 Dołączyła: 08 Mar 2005 Posty: 2486 Skąd: w cieniu 71
Wysłany: 2008-07-29, 08:24
Torebki mi w ogóle nie podpadły do gustu - kowbojsko-indianski styl mnie jednak średnio ciągnie. Z torebek nie wybrałabym żadnej.
Jeśli chodzi o ubrania - bardzo podobają mi się niektóre buty tej pani modelki, jedna kiecka wpadła mi w oko a poza tym to...żal straszny.
I dlaczego tej pani włożyli ten śmieszny beret na głowe na co drugie zdjęcie?
Generalnie jestem na nie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum