Ja wybieram juz tradycje: glownie WZ, mimo ze lekko mowiac sie niby zeszmacil, ale mi sie ciagle tam podoba, teraz trzepia dowodziki to goracych 13tek na szczescie mniej sie spotyka. Lekka poprawa widoczna, chociaz duzo doroslej menelni wciaz tam uderza i boruta czesto wisi w powietrzu Do 22 znow free, to akurat wyrabiamy z %%% przed. WZ RoXX. A poza tym lubie Radiobar, Metro(polis) i Daytone chociaz tam jakos nie na moja kieszen mysle Lubialem Kolor swego czasu jak grali tam koncerty HH, ale to stare dzieje... A pod wzgledem luksusu lubie kanapy w "drodze do Mekki" w tym chilloutowym pomieszczonku.
_________________ "Jak by nie było jest bardzo miło" Pająk Spajder
a możesz zdradzić dlaczego!? co z nimi nie tak? mnie nie zaczepiali, nigdy nic mi nie zrobili, więc nie uważam, żeby byli inni niż w pozostałych klubach
na przyklad dlatego ze bardziej interesuja sie laskami, niz swoja praca.
bylam swiadkiem jak jakis karczek potracil chlopaka, ktory szedl z piwem i zaczal sie do niego burac, ze tamten ma go niby przeprosic. tylko dlatego ze tamtego (potraconego) obronila dziewczyna (!) do niczego nie doszlo... ochrona stala 2 metry dalej i nie zareagowała.
poza tym nie sa zbyt kulturalni...
w ciagu ostatniego roku bylam w alibi jakies 3 czy 4 razy i raz sie cos takiego przytrafilo wiec statystyke maja w moich oczach słaba:P
no cóż takie przypadki rzeczywiście wpływają na ocenę lokalu!! niestety przykład który podałaś jest dosyć popularny wszędzie... to nie ochrona lecz ludzie powodują takie sceny!! ale ochrona nie może włączyć się w zwykłą wymianę zdań... takie jest moje zdanie
"To ludzie ludziom zgotowali ten los" yo Tak jak powyzej kolezanka pisze, karczki wykorzystuja swa "cielesna przewage" i sraja ze tak wulgarnie napisze na to co sie dzieje wokol, czekaja az ktos ich zaczepi zeby mogli "legalnie" komus wyje*ac, bo wspomagacze nie zostaja obojetne w psychice Niektore balety maja nawet specjalne "sale tortur" :lol: Dlatego lepiej byc bezkonfliktowym z takimi, inna sytuacja jak jakis dres sie czepi o cos w klubie, wtedy nie przejdziesz raczej obojetny(a).
_________________ "Jak by nie było jest bardzo miło" Pająk Spajder
do potańczenia i świetnej zabawy proponuję wybrać się do ALIBI wprawdzie jest to daleko bo aż na grunwaldzie ale uwierzcie mi że warto!! właściwie każdego dnia coś się dzieje a w czwartki piątki i soboty to już RAJ
No to coś dla mnie, dawno nie szalałam na parkiecie i chętnie bym własnie się pobawiła. Musze namówić koleżanki ze studiów na ten klub, ale to już chyba po zaliczeniach
_________________ "Ludzie, z którymi się spotykamy rozmijają się czasem z nami o centymetry, o dni lub uderzenia serca"
monia a pamiętasz nasz ostatni wypad do alibi? KUR** jak ja się dałem na to namówić! taki kawał drogi, na parkiecie żadnych lasek tylko same polary z pwr... do domu daleko, zimno i w ogole... brrrrrrrrr
monia a pamiętasz nasz ostatni wypad do alibi? KUR** jak ja się dałem na to namówić! taki kawał drogi, na parkiecie żadnych lasek tylko same polary z pwr... do domu daleko, zimno i w ogole... brrrrrrrrr
kowal nie rób antyreklamy :twisted:
_________________ "Ludzie, z którymi się spotykamy rozmijają się czasem z nami o centymetry, o dni lub uderzenia serca"
Wydział: Absolwent UE
Wysłany: 2005-12-09, 22:21
najlepszy klub :?: może nie najlepszy, ale mój ulubiony: Manchester United i nie mówcie mi nawet, że off-topuję
_________________ ...4..8...15.16...23....42... - dude, zapomnij o tych liczbach, olej je, wykreśl i wyrzuć z pamięci..
inaczej będziesz bardzo ... zagubiony
a tak wogóle, to: "There's a new sheriff in town boys..."
no tak, poszliśmy na imprezę razem a tam nie było żadnych lasek:) i co taki kowal ma zrobić - siedzieć przy stole i obczajać adę i monię, z którymi przyszedł? czy może iść poskakać z polarami:))) wybrałem opcję "Do Baru":))))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum