:lol: :lol: :lol: :lol: ale polary dlatego się pojawiły bo to był poniedziałek w inne dni (szczególnie weekendowe) wszystkie są tak odstawione że ho ho
Wysłany: 2005-12-10, 18:51
Ja w sumie tez calkiem lubie Alibi... zawsze mozna poznac jakiegos fajnego kolega, co prawda zazwyczaj po wytrzezwieniu okazuje sie ze byl beznadziejny... ale pobawic sie mozna :mrgreen:
Tylko szkoda ze to tak daleko :p
Wysłany: 2005-12-11, 03:21
A ja wlasnie pierwszy raz od ponad pol roku bylam w metropolis... zazwyczaj sie tam nie zaszywam, bo nie lubie tego typu lokali, ale dzisiaj bylo calkiem fajnie :mrgreen:
A ja mam takie male pytanie: Czy Stuff (czyt. Sztoff) jeszcze dziala? Czy sanepid juz zamknal? Bo tam no nie powiem klimat kiedys byl (ach te sentymenty).
Wydział: Absolwent UE
Wiek: 27 Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 3015 Skąd: Sułów/Wrocław
Wysłany: 2005-12-21, 14:48
A nie chodzi Ci o Stof. Klub w którym często sie Oaza bawiła Niestety bawiła, bo z tego co wiem to jest zamknięty. Chyba, że sie myle to mnie poprawcie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum