Hej. Dostałem się na pierwszy rok GN i przeprowadzam się za trzy tygi do Wrocławia. Mieszkanie wynajmuję na ulicy mieleckiej (10 minut do AE). Szukam teraz łącza internetowego.
żadne dialogi, czy neostrady ,
zorientuj sie czy nie działa jakaś osiedlowa sieć na tej ulicy, jeśli jest np e-wro, to w ciemno bierz e-wro, jesli jest jakaś inna np. komnet , albo cuś to też bierz, nie ma co sie bawić w dialogi czy tepsy , dlaczego ?
bo osiedlowka wyjdzie taniej ok 60zl za 512 kb/s w standardzie, do tego najczęściej nieograniczona prędkość miedzy 24 a 6 + brak limitów na ściąganie z sieci
limitow brak w dialogu też już, nie wiem czy tam jest jakaś osiedlówka, a na studoiach przyadłby mi się laptop - którego mógłbym sobie spłacać. Niemniej, dzięki za pomoc.
Wydział: NE
Wiek: 26 Dołączył: 27 Maj 2005 Posty: 1471 Skąd: zza kulis
Wysłany: 2007-08-24, 19:35
PIMPin napisał/a:
bo osiedlowka wyjdzie taniej ok 60zl za 512 kb/s w standardzie, do tego najczęściej nieograniczona prędkość miedzy 24 a 6 + brak limitów na ściąganie z sieci
za 1mbit download plus 256 upload place 55zl. Ale co jest piekne - hub DC maja - czyli od okolo 200osob ciagbe filmy z predkoscia od 1mb do 7mb nawet - czyli scaigam film od 5- do 7 minut Ale lanet lubi sie rypac - zwlaszcza jak jest burza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum