Ej no każde osiedle ma swoje plusy i minusy.
Legendy to legendy, wszędie może zamieszkać jakiś dres czy ćpun
Sprawa polega na tym żeby szybko osiedle przebadać, poznać jakiś ziomków paru takich paru takich...
I tym sposobem jesteśmy ustawieni
A jak nie chcemy nikogo poznawać to faceci na silkę panie po gaz w torebce
I bezpiecznie będzie
Co do gaju to tutaj śmieszna sytuacja jest....
To jest osiedle emerytowanych policjantów i kanarów [jop ich mać!] a największa dilerka jest
_________________ aut bibat, aut abeat
------
gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
-----
amantium irae amoris integratio
------
ale nie wiem czy zauwazyliscie, bo jak ostatnio karmilysmy z siostra golebie w rynku to tam wszystkie jakies kalekie. albo bez lapki, albo bez palca. biedactwa.
Wydział: NE
Wiek: 26 Dołączył: 27 Maj 2005 Posty: 1471 Skąd: zza kulis
Wysłany: 2006-10-09, 19:08
dziub napisał/a:
ale nie wiem czy zauwazyliscie, bo jak ostatnio karmilysmy z siostra golebie w rynku to tam wszystkie jakies kalekie. albo bez lapki, albo bez palca. biedactwa.
guru napisał/a:
gołębie to trzeba eksterminować na kazdym kroku... najpierw przejęły kontrole w Krakowie, następnie Wrocław a potem cały świat... uważajcie na nie
hmm sadze ze te dwa fakty mozna latwo polaczyc.. niektorzy tu nie lubia gołębi.. tak mi sie rzucilo na oczy
Wydział: IE
Wiek: 26 Dołączyła: 08 Mar 2005 Posty: 2486 Skąd: w cieniu 71
Wysłany: 2006-10-09, 20:08
gołebie to...a z reszta - nie bede rzucala miesem na tym kulturalnym forum.
Nie lubie. U mnie na wsi cale szczescie za duzo ich nie ma - my sie przed nimi bronimy.
Ale neistety moja wies to nie ejst dzielnica wroclawia, wiec [/OT]
Wysłany: 2006-10-10, 12:26
U mnie jak wychodzilem z klatki to grupa 12 latkow (tak gdzies okolo) zaczepila mnie o papierosa.. mowie lepkom ze nie mam.. a jeden dzyndzel do mnie: "to daj telefon!" no no to nasze mlode pokolenie sie szybko uczy..
_________________ jak sie nie ma co się lubi, to się kradnie co popadnie:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum