zdaża się wam czasami przesiedzieć całą noc bez chwili snu ucząc się do egzaminu? bez żadnych nielegalnych dopalaczy.... tak po prostu - zaczynacie naukę ok 23 i o 7 rano jazda na egzamin...
tak ciekawi mnie po prostu czy są tu jeszcze jacyś tacy hardkorowcy na forum:D
Ostatnio zmieniony przez kowal 2005-12-15, 04:13, w całości zmieniany 1 raz
Wydział: Absolwent UE
Wiek: 28 Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 3015 Skąd: Sułów/Wrocław
Wysłany: 2005-12-15, 09:38
mi sie to zdarzyło raz i już tego nie powtórze :? Siedziałem z kumplami całą noc przy muzyczce z "jamnika". Uczyliśmy sie do egzamu i chyba sie zatrułem kawą Efekt był taki, że egzaminu nie zdałem dlatego nigdy więcej!! Moja rada to przespać chociaż 3 godziny
Wysłany: 2005-12-15, 12:14
Mi się zdarzyło w tamtym roku przed kołem :p
W sumie to troche spalam, tak ze 2 godzinki
Najpierw sie uczylam z kumplem, potem on poszedl do domu, a ja sie jeszcze uczylam sama :p
No i udalo mi sie dostac 3.5
On mial troche mniej szczescia :
mi tez sie zdarza i to nie tylko w czasie sesji...
ale jak nie spac to nie spac wcale - jak sie klade 'na 2 godzinki' to zazwyczaj wychodzi 12:P poza tym po takiej drzemce jestem jeszcze bardziej wymięta niz bez niej :
a nocnych dopalaczy to raczej nie kawa (siada na zoladek). wole zieloną herbatkę i jakies soczki
spac to nie spac wcale - jak sie klade 'na 2 godzinki' to zazwyczaj wychodzi 12:P poza tym po takiej drzemce jestem jeszcze bardziej wymięta niz bez niej
Też jestem tego zdania - wolę w ogóle nie spać niż kłaść się na chwilę, samopoczucie po tej "drzemce" mam do bani.
_________________ "Ludzie, z którymi się spotykamy rozmijają się czasem z nami o centymetry, o dni lub uderzenia serca"
a mi się nigdy nie zdarzyło nic takiego - ja jestem zdania że już lepiej się wyspać niż siedzieć nad książkami po nocy - a jeżeli już naprawde nie ma czasu to zwyczajnie się tego nie ucze i licze na to że choć troche wiedzy mi zostało z ćwiczeń czy zwyczajnie sam coś wykombinuje bo przecież bardzo głupi nie jestem :d - skutki różne ale przynajmniej względnie wyspany jestem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum