hmmm to zależy jaki trening widziałeś - batko gubi się przy treningach nls, to fakt. na reszcie szkoleń jest podobno ok. a batko u samego bandlera się szkolił (tzn ma chyba od niego certyfikat trenerski)
Ja chcę skorzystać w najbliższym czasie z warsztatów Krzysztofa Cieślaka- póki co ogranicza mnie kwestia pieniężna;-) Ale liczę po cichu, że spośród moich znajomych dwójka z nich wybierze się wraz ze mną a ja otrzymam zniżkę 20 %;)
[ Dodano: 2007-10-03, 13:23 ]
stingah napisał/a:
Ładna ściema... Gdyby na prawdę to działało to:
1. Nikt nie dzieliłby się tą wiedzą (bo po co uczyć kogoś kto będzie konkurencją?)
2. Ci "trenerzy" byliby tacy bogaci, że nie musieliby uczyć innych...
- Są różnego rodzaju trenerzy - wiadomo, że nikt sie nie wygłupi i nie będzie uczyć ludzi podstaw/rozszerzonego nlp/metod etc po jednych odbytych warsztatach ( i to jeszcze tych z dolnej półki w sensie najtańszych ). Imo takie osoby, które prowadzą dane warsztaty są oczytane w wiele książek dot. psychologii, nlp, wpływu na innych. Także kwestia konkurencji i wyrobionej marki pozostawia tutaj jednak wąskie pole do popisu dla każdego nowego : coach. Po prostu trzeba pierw odpowiednio dać znać o sobie poprzez opinie etc- a z tym ciężko. Także to działa-warsztaty & wiedza tam zdobyta, która może być potem szeroko wykorzystywana - zależy od nas samych.
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2008-11-15, 12:24
wybaczcie że watek odkurzany po tak dlugim czasie, ale pierwotnie nie jestem z wrocka, a potrzebuje uzyskac informacjie jakie szkoly czy jacy sa trenerzy nlp we wroclawiu? moze np UE ma z kims dluzsza wspolprace zawartą?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum