Wysłany: 2006-01-11, 22:05 Practitioner in the Art of NLP
czy ktoś z szanownych forumowiczów posiada certyfikat praktyka NLP? a może ktoś chciałby zrobić?
dodam tylko, że "średnio" praktyk kosztuje ok 2500zł. mam znajomego trenera, który specjalnie dla studentów robi praktyka w siedem dni (po 8h dziennie) za jedyne 600zł. ktoś zainteresowany?
więcej info na stronie Centrum Neurolingwistyki Terminus: www.cnlp.pl
a i zapomniałem dodać, że absolwenci terminusa mogą zrobić mastera wartego 3000zł też za 6 stówek....
a wiesz, nie pomyślałem o tym, ale chyba muszę z nim pogadać...:)
[ Dodano: 2006-01-28, 16:37 ]
ok, teraz już wszystko wiem:) wprowadziłem was w mały błąd...
szkolenia w terminusie kosztują normalnie - czyli praktyk za 2k5, ale dzięki dofinansowaniu z fundacji i menis studenci otrzymują zniżkę i płacą tylko 600zł - reszta finansowana jest z ue i budżetu. czyli szkolenie kosztuje tysiące a my mamy okazję zainwestować jedynie 600zł (nawet nie zauważycie jak szybko zwróci się pozyskana wiedza).
ja idę - powoli tworzy się grupa na ae - ilość miejsc jest limitowana, bo praktyka nie da się zrobić w dużej grupie. palec pod budkę bo za minutkę...
a potem zrobimy grupowego mastera... ufff, aż się napaliłem:)
ok, będę pamietał. powiedz jeszcze znajomym - może ktoś zainwetuje marne 600zl w lepszą przyszłość:) ja byłem na kilku warsztatach w cnlp.pl i nie żałuję ani złotówki.
Wydział: Absolwent UE
Wiek: 28 Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 3015 Skąd: Sułów/Wrocław
Wysłany: 2006-02-12, 12:19
a jak to jest z tymi trenerami w Polsce, na jakim poziomie ich wiedza stoi, bo ja to ostatnio miałem okazję posłuchac fragmentów treningu niejakiego Faulknera i Polaka: A.Batko (oczywiście audio, nie byłem tam ) i nawijają mniej więcej o tym samym tylko, że batko - moim zdaniem - się gubi w tym co robi. A to podobno jeden z najlepszych speców w Polsce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum