Wysłany: 2010-10-25, 20:33 Pytanie do I roku gr 14 MSG i gr 2 Ekonomii
Hej,
moje pytanie kieruje do osób z grupy 14 MSG i 2 ekonomii(stacjonarnych) na pierwszym roku.
Sprawa wygląda następująco:
Muszę zmienić grupę ćwiczeniową z filozofii i czasowo najbardziej odpowiadają mi ćwiczenia w którejś z powyższych grup.
Tyle że:
Grupa 14 MSG ma 1.5h filozofii w sali 4j- byłam tam dzisiaj i pocałowałam klamkę.
Następnie pobiegłam na ćwiki do gr 2 Eko i albo skończyliście dużo wcześniej albo zajęć tam/wtedy nie było.
W związku z tym pytam:
Jak macie zorganizowane te ćwiczenia? Są w innej sali, co dwa tygodnie? I czemu grupa 14 ma 1.5h ćwiczeń?
Sprawa nie jest błaha bo póki co istnieje spore prawdopodobieństwo że przez głupią filozofię uwalę te studia
Jeżeli chodzi o 2 grupę to wczoraj powinniśmy mieć te zajęcia. Jednak dzień wcześniej dzwonił prowadzący i je odwołał. A i my mamy również co 2 tygodnie o godz 13:30 do 14:15 a drugie w tym samy tygodniu od 15:30 do 16:15
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum