Zrobilo sie cieplo , a ze jezdze na ae z psiego pola to najszybciej i najprzyjemniej przejechac sie rowerkiem, z tym ze problem mam taki ze mam za drogi rower zeby go ot tak zostawic przypietego przed budynkiem. I tu pytanie , czy istnieja jakies bezpieczne miejscowki, lub czy kots dogadywal sie z portierami/ochroniarzami w sprawie zostawiania rowerów ?
pzdr.
Wydział: NE
Wiek: 26 Dołączył: 27 Maj 2005 Posty: 1471 Skąd: zza kulis
Wysłany: 2007-03-27, 21:45
mozna. pod bud. Z pod schodami jest miejscowka gdzie mozesz rower schowac.. ale szczerze mowiac kradną - jest chyba jeden stojak na rowery kolo Z.. na wlasne ryzyko
eee tam kradną... ja stawiam pod Z bike'a od pol roku a kumpel od 2,5 i jakos dajemy rade.
a wartosc rowerow tez jest taka ze sie nie nadaja do zostawienia do budynkiem. wg mnie nie masz sie czego obawiac.
_________________ Pora na "coupe de grace", kurwy.
== www.wilq.pl ==
Wydział: NE
Wiek: 26 Dołączył: 27 Maj 2005 Posty: 1471 Skąd: zza kulis
Wysłany: 2007-03-27, 23:38
kumplowi podprowadzili..wprawdzie jakis rok temu ale zawsze.. slyszalem tez ze paru innym osobom tez, nie wiem moze ktos wyolbrzymil sprawe ale ja bym swojego bike'a nie zostawił
moj byl przypiety beznadziejna blokada do barierki pod A - w sumie to sam sie prosilem powiedzmy
generalnie najlepiej chyba zostawiac pod schodami Z, masz zludzenie bezpieczenstwa bo trzeba wziac klucz do krat, potem go oddac - ale moze to przeciez zrobic kazdy
ja sie jeszcze zastanawiam, miesieczny mam wazny tydzien i jak pogoda sie utrzyma to bede smigal na rowerze. Nie mniej jednak jakis uraz zostal, i kurna zastanawiam sie gdzie sprzet zostawiac.
Z portierniami nie ma szans, teraz np w E (i innych budynkach tez pewnie) nie mozna nawet zeszytu dla kogos zostawic. Z przypinaniem rowerow wewnatrz budynku - watpie. a cos takiego jak bezpieczna miejscowka nie istnieje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum