Wydział: NE
Wiek: 26 Dołączył: 27 Maj 2005 Posty: 1471 Skąd: zza kulis
Wysłany: 2006-09-25, 14:42
katia napisał/a:
oj facet musi wygladac
no ba, staram sie upgradowac zebys mnie na mlodszy model wymienic nie chciała
no ale tak szczerze.. sam chciałem .. a to ze mnie dopingujesz to tylko mnie umacnia w przekonaniu ze bedzie naprawde dobrze wygladac
katia napisał/a:
voyt
piszcie po prostu voy
Cytat:
ylko voyt, jak zrobisz sobie takie nogi na ramieniu, to mozesz mi sie juz na oczy nie pokazywac
nie nie nie Kotku nic z tych rzeczy...
katia napisał/a:
tatuz na karku moze i jest ryzykowny - ale bardzo fajnie wyglada
tak samo jak ten typ po lewej - redman
o, tu tez troche widac ten tatuaz na karku
no wlasnie w tym miejscu chce.. moze nawet troszeczke dalej w strone tyłu karku
Wiek: 27 Dołączyła: 06 Maj 2006 Posty: 252 Skąd: Kielce/Wrocław
Wysłany: 2006-09-26, 17:12
Gust gustem... mnie sie tam tribale podobaja... i nawet ostatnio widzialam swieo robiony na ramieniu kuzyna i musze przyznac ze wygladal zajefajnie.
w sumie szkoda ze w zasadzie cos takiego to tylko panom pasuje
_________________ Some people wait a lifetime for a moment like this...
Tak na panach będzie to będzie bardziej ostry szkic.
U kobiet można to lekko zaokrąglić lub wprowadzić jakiś określony wygląd jak witrażyk..
Zależy jeszcze gdzie
_________________ aut bibat, aut abeat
------
gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
-----
amantium irae amoris integratio
------
Wysłany: 2006-09-27, 10:11
No ja bym zrobila sobie jeszcze w pazdzierniku ten tatoo ale chce oddawac krew na wampiriadzie ( i co teraz... macie jakies fajne stronki ze wzorami bo ja sie jeszcze co do tego troche waham
Wysłany: 2006-09-27, 12:37
ma ale to wiesz nie do konca chyba jest ten wymarzony...
a jak bede juz robic to chce cos co mi sie bedzie maksymalnie podobalo... a i dzieki za adresy
Wydział: NE
Wiek: 26 Dołączył: 27 Maj 2005 Posty: 1471 Skąd: zza kulis
Wysłany: 2006-09-30, 15:48
Cytryn007 napisał/a:
zawsze mozesz poprosic pana z salonu zeby narysował Twój wymarzony wedle Twoich wskazówek przy okazji nie zobaczysz tego wzoru na nikim innym
no to raz, a dwa ze najlepiej isc do salonu i przejrzec katalogi.. bo na stronkach jest zazwyczaj nawet nie 1% tego, co posiadaja na miejscu. Plus jeszcze konsultejszyn z "panem/panią z salonu" i moze cos doradzi etc.
na karku tak bardzo nie bedzie bolec. mnie bardziej bolalo jak kluli po miesie niz po kosci.
a robilam na kotlarskiej, juz adres strony sie pojawił: http://www.tattoo.wroc.pl/
wszystko higieniczne, jednorazowki, maja swoj autoklaw, wiec wszystko jest w jak najlepszym porzadku.
w katalogach rzeczywiscie spory wybor, ale nie tego co chcialam. (wiekszosc triballi) w koncu wybralam sie z ksiazka przyrodnicza
i trzeba uwazac, bo to naprawde uzaleznia. ja juz mam wybrane 2 nastepne miejsca, gorzej z wzorami, no i czekam na okazje, bo robic bez okazji niebezpiecznie.
teraz mysle o kolczyku, ale tak jak matka - po wampiriadzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum