Wydział: NE
Wiek: 26 Dołączył: 27 Maj 2005 Posty: 1471 Skąd: zza kulis
Wysłany: 2006-09-19, 20:47 tatuaż
hej!
kto z was ma tatuaż? poniewaz zdecydowałem sobie zrobić jeden na karku i mam do tego pare pytan: jak wygladaja ceny we wroclawiu jezeli chodzi o zrobienie tatuazu(black&white), ile za cm2 albo generalnie za caly wzor, i jakie polecacie pewne studia tatuażu, bo mimo wszystko nie chciałbym złapac czegokolwiek na skorze badz cholera wie gdzie
Jezeli ktos by mogl polecic jakies dobre miejsce to bylbym bardzo wdzieczny
Vojtas nie jesteś jeden
Na tatuuu tra wydać minimum 250 zł za 1 warstwę kolor.
Czarno-biały zależy od wielkości jeśli taki 10 / 5 cm to licz się z 300 zł.
Co do studia to naprawde pytaj się dziub-owej Ona wybrała jakiś dobry więc jest sprawdzony już
A może przejdziemy się razem :d
Tylko na karku ?
Staryyyy :d
_________________ aut bibat, aut abeat
------
gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
-----
amantium irae amoris integratio
------
Ostatnio zmieniony przez Jedrzej 2006-09-20, 08:58, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 27 Dołączyła: 06 Maj 2006 Posty: 252 Skąd: Kielce/Wrocław
Wysłany: 2006-09-20, 08:35
Moj kolega robi tatuaze i musze powiedziec ze jest to calkiem profesjonalne... a u niego ceny ksztaltuja sie w zaleznosci od tego komu robi tzn jakby mnie mial zrobic to tylko za pigment by policzyl
_________________ Some people wait a lifetime for a moment like this...
Wydział: NE
Wysłany: 2006-09-20, 14:23
chrupek_zią napisał/a:
dzień przed oraz dzień po wykonaniu tatuażu nie powinno spożywać się alkoholu
a co z dniem wykonywania? hahahaha. a tak serio to tylko dzien przed i w ten dzien, chociaz ja sie tego nie usłuchalam... a jest tak bo alkohol rozrzedza krew i mozna duzo krwawic
p.s na karku bedzie bolec
_________________ nad rzeczką opodal krzaczka mieszkała kaczka pijaczka i zamiast trzymać się rzeczki pędziła bimber z porzeczki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum