_________________ --
tak po prostu.. deer - witamy w polsce
"nie patrz sie dziewczyno w moje oczy, bo mozesz sie latwo zauroczyc. nie patrz sie dziewczyno w moje oczy, nie bedziesz mogla dzis, dzis spac w nocy"..
ja moze maly offtop szczele ale jako przyszły stjudent nie planuje kozystac z takiego burzuazyjngo srodka transortu jak taryfa toz to drogie jest ile by za taki kurs piwek bylo lepiej autobusem sie przejechac, milych ludzi po drodze mozna spotkac i wogole
_________________ Jak sie nie ma co sie pragnie, To sie kradnie co popadnie
i na lekki lifting pewnych czesci ciala sie zalapac, i moze nawet telefon zmienic
wiesz, generalnie to czasem lepiej odzalowac te 20zl (na spole z kims jeszcze mniej) i miec pewnosc ze sie wzglednie bezpiecznie dotrze do domu.
20 zl? to za normalna takse zaplacisz.. te nr ktore tu podalem sa do 'nieoznakowanych' 10 to max (:
jedni maja fajne motto - "zapier*alamy dla Ciebie" (: (rzeczywiscie szybko mozna sie przejechac - 130 kolo PKS wyjezdzajac z ulicy glinianej - tak nagle otrzezwialem..)
_________________ --
"nie patrz sie dziewczyno w moje oczy, bo mozesz sie latwo zauroczyc. nie patrz sie dziewczyno w moje oczy, nie bedziesz mogla dzis, dzis spac w nocy"..
kbl, na zadupiu wrocławia mieszkam to i podałem taką ekstremalniejszą stawkę nocną
jeszcze nie korzystałem, za rzadko wracam po nocach z miasta
pod którym nr telefonu są ci od cytowanego motta? podoba mnie się to
wlasnie nie wiem.. ale to nie jest chyba az takie wazne bo kierowcy "obu numerow" jezdza na prawde szybko.. jeden z nr zapisywalem "w innym stanie swiadomosci" i do dzis w ksiazce telefonicznej mam Taksowka i Tajmpwkaa (;
_________________ --
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum