takie pytanko czy ma ktoś "Spirited away"-film- i film, który w kinach leciał w tamtym roku, też tego typu, tylko nie pamiętam tytułu, chyba coś o zamku..czy ktoś rozumie o co mi chodzi?
może ktoś zna tytuł?
[ Dodano: 2006-08-28, 01:07 ]
znalazłam..chodziło mi o "Ruchomy zamek Hauru"
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2006-08-28, 04:16
paulinka_gl: Tytul tego filmu to: Ruchomy zamek Hauru (Hauru no ugoku shiro)
Oba filmy byly rezyserowne przez Hayao Miyazakiego. Jesli chce Ci sie czekac do pazdziernika to moge Ci pozyczyc lub przegrac plytke z Spirited Away: W krainie bogów (Sen to Chihiro no kamikakushi), a jesli nie to zawsze mozesz zassac przez eMule lub DC++ (albo inny program do zassysania).
Jak tylko moj kolega wroci z wakacji (mamy wspolna kolekcie anime), a bedzie to na poczatku wrzesnia, wrzuce linka ze spisem anime jakie mamy.
A skoro wszyscy polecaja jakies anime (to tak zeby sie nie powtarzac), ja polecam:
- Angel Sanctuary,
- Vision of Escaflowne,
- Inu-Yasha,
- Witch Hunter Robin,
- Wolf's Rain,
- Vampire Princess Miyu,
- Noir,
- Onegai Teacher,
- Onegai Twins.
Oraz moje ulubione anime RANMA 1/2 (troche stare, ale mozna sie poplakac ze smiechu).
A tak poza tym to zawsze warto obejrzec takie klasyki jak Akira i Ghost in the Shell.
_________________ My dreams are my wings, which take me to the sky.
no ja dysponuje całym Elfen Lied + OST do tego Neo Genesis Evangelion (brak kilku odcinkow) oraz Shaman King (tez brak chyba 2 odcinkow). Pozatym mam jeszcze Chobits
_________________ dansu suru tokoro de nandemo wa rinriteki desu
"Wolność czujesz wtedy, gdy przyciskasz gaz tak, że strzałka szybkościomierza usiłuje się wyrwać z końca skali. Kiedy nie istnieje dla ciebie ani chwila przyszła, ani to, co juz zaszło..."
nie no ludzie to ja juz teraz nie wiem kiedy bede chodzil spac tak to zawsze nocka na sen i sciagniecie nowych odcinkow a teraz jeszcze jak sam cos zaczne sciagac.... cos czuje ze to bedzie ciezki rok
LuisCypher napisał/a:
przeca my studiować mamy i to na 2 uczelniach...
widzisz Luis ciezkie jest zycie studenta nawet sie czlowiek wyspac nie moze
p.s. swoje zasoby podam pozniej bo szczeze to sam nie wiem co mam na plytach a nie mam ich pod reka
_________________ What is the limit?... Sky is the limit.
Wydział: IE
Wiek: 26 Dołączyła: 08 Mar 2005 Posty: 2486 Skąd: w cieniu 71
Wysłany: 2006-08-30, 17:49
a czy ktos z was mial kiedys do czynienia z shin-chanem ?
nie wiem czy taka dosyc smiechowata bajeczka to jest kwinesencja anime, no ale jednak - pytam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum