Ja również życzę Wam z okazji Świąt Bożego Narodzenia wspaniałych prezentów, odpoczynku i udanej zabawy sylwestrowej , a w Nowym Roku udanej sesji i samych sukcesów http://www.dailymotion.com/video/xq5mw_multik12
Wiek: 27 Dołączyła: 27 Mar 2006 Posty: 262 Skąd: z prochu powstała
Wysłany: 2006-12-27, 10:38
Juz w sumie po Swietach ale za to udanej zabawy na Sylwestra!!!!
czy wszyscy sie tak objedli niesamowicie ze im sie ruszac ciezko? trzy dni totalnego obzarstwa toz to grzech
pozdrowki
_________________ ...::Wampirek w przebraniu!::...
Spoko Paula nie Ty jedna sie objadłaś. Jakbyś w nowym roku planowała spalic te kalorie świąteczne to daj znac... Mam fajny sposob na przyjemne ich spalanie Juz go Moni sprzedalem
_________________ dansu suru tokoro de nandemo wa rinriteki desu
"Wolność czujesz wtedy, gdy przyciskasz gaz tak, że strzałka szybkościomierza usiłuje się wyrwać z końca skali. Kiedy nie istnieje dla ciebie ani chwila przyszła, ani to, co juz zaszło..."
Wydział: Absolwent UE
Wiek: 28 Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 3015 Skąd: Sułów/Wrocław
Wysłany: 2006-12-27, 11:45
picie, jedzenie i to w świętach lubię, nic więcej gdybym mieszkał na stałe w domu i by mi mama codziennie jedzenie robiła to chyba nic w świętach by mi się nie podobało
Wydział: IE
Wiek: 26 Dołączyła: 08 Mar 2005 Posty: 2486 Skąd: w cieniu 71
Wysłany: 2006-12-27, 13:45
cóz, ja lubie swieta - lubie klimat, totalny błogostan, czas spędzony z rodziną, która bez kitu widuję rzadko. Lubie.
A na sylwestra trzeba trzymac linie, totez nie wpierdzielałam po 20 pierogow na sniadanie, obiad i kolacje
5tka dla najedzonych !
Wiek: 27 Dołączyła: 27 Mar 2006 Posty: 262 Skąd: z prochu powstała
Wysłany: 2006-12-28, 21:43
voytass napisał/a:
katia napisał/a:
A na sylwestra trzeba trzymac linie, totez nie wpierdzielałam po 20 pierogow na sniadanie, obiad i kolacje
slodko ja to sie nie ograniczałem, bo i po co ?
voytass no bo po co to tylko kobitki powinny trzymac linie no nie?
[ Dodano: 2006-12-28, 21:44 ]
malikor napisał/a:
Spoko Paula nie Ty jedna sie objadłaś. Jakbyś w nowym roku planowała spalic te kalorie świąteczne to daj znac... Mam fajny sposob na przyjemne ich spalanie Juz go Moni sprzedalem
Hmmm Malikor ja tam swoje sposoby na zrzucenie zbednego sadelka mam
Ale propozycje jak jeszcze mozna zrzucic mile widziane moze uskutecznie... jeszcze jest troszku czasu
_________________ ...::Wampirek w przebraniu!::...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum