Im bliżej manifestacji nacjonalistów przeciwko imigrantom jaka ma się odbyć 21 marca o godzinie 17 pod Pręgierem tym więcej dziwnych "przypadków". A to do organizatorów dzwoni Milicja oferując spotkanie i współpracę, a to bliżej niezidentyfikowani osobnicy próbują dowiedzieć się szczegółów związanych z planami przed i po akcji. To całkiem zrozumiałe - wrogowie chcą przeszkadzać w manifestacji, która zapowiada się na dość liczną. Problem jednak w tym, że po stronie szeroko rozumianego ruchu narodowego znajdują się plotkarscy osobnicy siejący kłamstwa pod adresem organizatorów manifestacji. Prostując plotki i pomówienia przypominamy, że manifestacja jest legalna, a organizatorzy chętnie widzą na niej wszystkich tych, którzy przeciwni są imigrantom bez względu na przynależność organizacyjną czy środowiskową.
21 marca o 17 demonstracja NOPu i innych środowisk nacjonalistycznych na Rynku Glownym we Wroclawiu. Data wybrana nieprzypadkowo, w koncu to miedzynarodowy dzien walki z rasizmem. Chca nam zagrac na nosie! Zarejestrowali demonstracje pod haslem "Uczcznie dnia ochrony czarnych". Musimy zaprotestowac.
Nigdy nie napadałem w kilka osób samotnego czarnego studenta. Za to widziałem w TV odważnego czarnego, który sam w pojedynkę zarażał kobiety HIVem...
W każdym razie Wasze wywody o konieczności posiadania noży i innych sprzętów cieszą mnie. Widać, że jajek nie macie. Zapraszam do konfrontacji 21 marca.
Wydział: NE
Wiek: 26 Dołączył: 27 Maj 2005 Posty: 1471 Skąd: zza kulis
Wysłany: 2007-03-18, 23:23
Wrzuć mnie na redwatch.
Sam jestem z wro, uwielbiam moje miasto i podoba mi sie, ze staje sie multikulturowe. Nie popieram takich akcji jak Wasza i tyle.Mozecie sobie protestować bo kazdy ma do tego prawo, niezaleznie od tematyki. Nie trawie wynalazków typu NOP i tym podobnych.
A napinaczem nie jestem - sorry, mowie co myśle na ten temat. A do smiechu mi nie bedzie, jak zobaczy waszą manife tylu ludzi,nie tylko z wro/polski, a niektorzy moze i nawet wam uwierzą.
Nie zajmuję się takimi pierdołami jak Red Watch. Widać, że pojęcia o świecie nie masz, bo to co przypisywano chłopakom z RW robili inni ludzie...
Tak czy siak rzeczywistość zrewiduje to na ile jesteś zdeterminowany bronić swoich poglądów. No chyba, że poprosisz do obrony Twoich poglądów Milicję...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum