hehe tylko ja ostatnio tylko wieczorki pokerowe bo trzeba sie wysypiać jak się wstaje o 6.15 ;] wiec jakieś żetoniki karty - hold'em, malibu martini absynt zależy od weny ;] ostatnio się polewaliśmy bo wódka zamarzła tz centralnie nam się lód zrobił
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2008-07-24, 21:42
gohai napisał/a:
ehe tylko ja ostatnio tylko wieczorki pokerowe bo trzeba sie wysypiać jak się wstaje o 6.15 ;] wiec jakieś żetoniki karty - hold'em, malibu martini absynt zależy od weny ;]
To rozumiem , aż zazdroszcze... Absyntu jeszcze nie piłem, a po tym trunku to pewnie dopiero karta zaczyna iść i to pewnie każdemu
mówiąc szczerze to ja też nie znaczy chyba bo pewna nie jestem, bo dość często sama nie wiem co pije, albo tego nie pamiętam ;] ale mnie coś zapach odpycha sam ;] ale moja kol fajnie podpalała cukier na łyżce i on spływał do tego i potem to mieszała i wypijała
Wydział: ZF
Wysłany: 2008-07-24, 22:39
Miętowy(podobno sa i inne) absynt wchodzi lepiej niz zwykla wódeczka, ale i tak najlepszy jest napis ze po tym trunku tworzyli np. Adam Mickiewicz...juz wiem skad mu sie wziely takie ### pomysly na te ksiazki ; )
Wulgaryzmy nie są tolerowane na tym forum.
_________________ "Pewnego ranka pełnego blasku, kiedy moje zadanie będzie już skończone, pofrunę do domu, przyjacielu" - Bob Marley
Wydział: NE
Wysłany: 2008-07-25, 09:49
Czytam czytam i widze że wybrałem odpowiednie studia. Moja edukacja posunie się dalej xD I wcale mi nie chodzi o matematyke, uwielbiam sie pobawić żetonikami, kartami a przede wszystkim , moją największą pasją jest zbieranie pustych butelek ( dziwnym zbiegiem okoliczności wiąże sie to z opróżnianiem ale nikt mi nie wmówi że to o opróżnianie mi chodzi no nie ?! )
puszek?? a fe... picie piwa z puszki to BARBARZYŃSTWO
nie ma to jak piwo z butelki... mmm...
aż się rozmarzyłem...
a schodząc z tematu witania na temat piwa to czy ktoś próbował już kiedyś sasa??
p.s. żeby nie było że całkiem nie na temat piszę to :
cześć! mam na imię Przemek
Wydział: ZF
Wiek: 27 Dołączył: 28 Mar 2005 Posty: 113 Skąd: Sky Valley ;)
Wysłany: 2008-07-25, 21:46
jul napisał/a:
a pijakiem to sie jest na pierwszym roku najbardziej chyba, później sie nudzi
taa akurat, chociaż z drugiej strony to u mnie się sprawdza, bo na pierwszym uzupełniających no ale jeszcze jest drugi, więc się może okazać, że z każdym rokiem jestem większym pijakiem
gohai napisał/a:
ostatnio się polewaliśmy bo wódka zamarzła tz centralnie nam się lód zrobił
to albo macie konkretną lodówkę, albo słabą wódkę
PmkBarca napisał/a:
Czytam czytam i widze że wybrałem odpowiednie studia
na każdych studiach się pije, to tylko zależy od studenta
_________________ Mr Neutron! The most dangerous and terrifying man in the world! The man with the strength of an army! The wisdom of all the scholars in history! The man who had the power to destroy the world.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum