Wydział: IE
Wiek: 26 Dołączyła: 08 Mar 2005 Posty: 2486 Skąd: w cieniu 71
Wysłany: 2007-09-07, 14:54 Zamknięcie Alibi??
Wprawdzie nie znalazłam tego info na necie nigdzie, ale czytałam wczoraj w regionalnej wrocławskiej gazecie, że klub alibi czekaja jeszcze tylko jedne juwenalia wrocławskie i zostanie zamknięty, ponieważ zostanie przerobiony na akademik dla cudzoziemców.
Wydział: NE
Wysłany: 2007-09-07, 15:18
mhh.. alibi na akademik dla cudzoziemców?? coś mi tu smierdzi ,przeciez to tak jakby w piwnicy jest.. co oni chcą w piwnicy obcokrajowców goscic?
dla mnie to dosc dziwne i jakos w to nie wierze ale szczerze mówiąc nie będe przez to płakał ,klub ten raczej na mojej czarnej liscie sie znajdowal
miejsce kultowe, ale kiedyś było tam fajniej, w sumie z roku na rok było IMO coraz gorzej, też płakał nie będę, choć fajniej byłoby gdyby w tamtym miejscu otworzyli coś nowego, jakaś nowa jakość by sie przydała.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum