Na jednym z postow zagoscil ten intrygujacy temat - zupelnie niespodziewanie i offtopic.
Co sadzicie o homoseksualnych zwiazkach? Sadzicie, ze jest to odrazajace? Czy moze wrecz przeciwnie - dajmy im sie kochac ! W koncu tacy ludzie tez maja prawo do milosci. Ale czy sadzicie, ze to jest jakies chore, neidorzeczne, niezdrowe ?
Wydział: IE
Wiek: 26 Dołączyła: 08 Mar 2005 Posty: 2486 Skąd: w cieniu 71
Wysłany: 2005-09-07, 10:46
ale pary homoseksualne mozemy wiesz, w zasadzie podzielic. Bo zauwazylam, ze wielu odrzuca zwiazek dwoch mezczyzn bardziej niz dwoch kobiet.
Jak myslicie, skad to sie bierze??
hehe, ja wiem
bo na zdjęcia ero z dwiema kobietami można popatrzeć i są estetycznie OK, natomiast taka sama fotka z 2 panami będzie już nie teges (w opinii dziewczyn z którymi miałem kiedyś okazję porozmawiać w tym temacie również)
Wysłany: 2005-09-07, 10:55
no ale widzisz, Toba tez obrzydza ta opcja - dwaj faceci w, ktorzy np. uskuteczniaja chociazby publiczny spacer, trzymajac sie za rece i dajac co jakis czas buziaka...
Ale w ogole skad sie to wzielo, ze bardziej brzydza nas dwaj faceci
Sadze, ze to jest bezwzglednie kwestia tego, ze kobiety, sa zdecydowanie bardziej otwarte emocjonalnie i tak naprawde nigdy dziwnym nie bylo, gdy dwie dobre kolezanki, witajac sie, daja sobie buziaka w policzek, czy przytulaja. To juz nie dziwi...
Jakie piekne filozoficzne wyjasnienie No ja nie toleruje zwiazkow homo mesko-meskich a skad sie to wzielo? Nie wiem, tatus mi mowil ze to jest fe Nie no tak naprawde to uwazam to za ulomnosc umyslowa. Ale tylko gejow. Nie umiem tego wytlumaczyc racjonalnie dlaczego, moze po czesci jest tak jak katia pisala powyzej. Pary plci pieknej jakos mnie nie irytuja, nie obrzydzaja, nie czuje wstretu... Jak widze np w wiadomosciach ze mowia w Holandii czy gdzies tam o slubach gejow to na hafta mi sie zbiera - o takiego:
No co ty tak se ogladam stare odcinki z CD a ze mialem ava na kompie se trzasnalem Ale jak to Ci na przekor wyglada to zmienie na inny bo Garrison nie pasuje jakos kolorystycznie i tak...
_________________ "Jak by nie było jest bardzo miło" Pająk Spajder
bo lesbijki sa slodkie )
zobaczcie jak sie zachowuja normalni faceci z normalna iloscia testosteronu w jadrach, oni sa FACETAMI, normalnie sie zachowuja, jaraja ich laski itp. nie wmawiajcie mi ze tak nie jest ale geje budza we mnie prawie odraze przez ta swoja taka... słodkość meska ble! facet to facet. juz nawet mozna ich poznac po glosie, po stylu chodzenia, gestach. na sile probuja byc slodcy. to nie pasuje do faceta. znalem kiedys jednego geja... z pozoru normalny koles, rzucil moja kolezanke bo (cytuje) "chcialbym poznac miekkosc ust mezczyzny" wielce pokrzywdzony koles w obcislych bialych koszulkach. a lesbijki? dziewczyny na ogol sa slodkieto tak bardzo nie przeszkadza.
btw. CIEJAS!!!!!! JA WLASNIE JADLEM LECZO !!! ;///////////// hahahahahahaha
_________________ Twoje konto przekroczyło maksymalną liczbę nieprzeczytanych postów: 1000 Zostały usunięte informacje o nieczytanych postach z wyjątkiem postów napisanych przez ostatnie: 3 dni
Liczba usuniętych nieczytanych postów: 7044
http://www.youtube.com/watch?v=TBZftxAMdio
whoa kto by opmyslal, ze przez moj zart sie dyskusja wywiaze ;P
wg. mnie homoseksualizm jest jak najbardziej normalny co prawda polska po raz kolejny okazuje sie byc 100lat za murzynami, ale nie przez czyjes opinie na temat homo tylko przez traktowanie tego tematu jak jakas wstydliwa chorobe 'nie bedziemy o tym mowic, a jak zobaczymy kogos innego to go zbutamy az znormalnieje' a potem mamy mlodziez wszechpolska i ich chore postulaty, pobicia za odmiennosc sexualna itp.
wcale nei mowie, ze macie kochac czy chociazby lubic gejow, ale litosci, to sa tez ludzie, jesli przeszkadza wam ze sie (zbyt namietnie! nie mowie o 'buziakach') caluja na ulicy to odwroccie glowe ew. zwroccie im uwage or sth. a nie od razu z buta
zork napisał/a:
niemniej jednak jestem przeciwny np adopcji dzieci przez pary homoseksualne...
ja rowniez, ale jedynie z powodu nieprzystosowania spoleczenstwa do takich widokow. to nie geje skrzywdziliby takie dziecko, tylko my
locke4 napisał/a:
we mnie prawie odraze przez ta swoja taka... słodkość meska ble! facet to facet.
stereotypy, stereotypy skoro poznales 1 geja (prawdopodobnie jestes jednym z niewielu forumowiczow, ktorzy jakiegokolwiek poznali), to zakladam ze reszte znasz z tv (chyba ze opierasz cale zdanie o gejach na tym jednym gosciu, a to jest ekhem plytkie O_o i mean, jedna jaskolka wiosny nie czyni ). a wiec pytanie: czy to, ze w tv widzisz glownie slodkie blond-laseczki z cyckami wiekszymi od mozgu znaczy, ze wszystkie dziewczyny takie sa? sa ludzie i ludzie, plec nie ma tu nic do gadania. wiekszosc gejow jakich znam nie jest w cale przeslodzona, a jezeli jakiegos babo-chlopa poznaje, to po prostu nie utrzymuje z nim kontaktu, bo mnie tacy rowniez draznia ale wice-wersa, znam wielu zwyklych full-hetero gosci, ktorzy sa bardziej kobiecy od niejednej dziewczyny i przyznaje, to razi, ale po prostu mam ich w gdzies, nie musze sie przeciez z nimi przyjaznic
przydlugi_post-completed [/quote]
_________________ Reality is an illusion created by the lack of alcohol.
co do adopcji dzieci - ośmielę się chyba nie zgodzić - cieciaki z niepełnych rodzin mają kłopoty ze sobą niekoniecznie przez otoczenie, społeczeństwo... Widać że brak ojca albo matki źle na nich wpływa, zwyczajnie nie mają kogo obserwować, by nauczyć się pewnych zachowań etc...
Stereotyp homoseksualisty jest jaki jest, już nawet minister Środa (do bojuuuu :twisted: :lol: :lol: :lol: ) znów oprotestowała tą reklamę Ery z Wojewódzkim...
Generalnie - nie obchodzi mnie czyjaś orientacja seksualna, wyznanie dopóki nie dotyczy mnie to w większym stopniu - czytaj "mocne" okazywanie sobie uczuć wśród innych osób, "agresywne" wykłady religijne itp...
No co ty tak se ogladam stare odcinki z CD a ze mialem ava na kompie se trzasnalem Ale jak to Ci na przekor wyglada to zmienie na inny bo Garrison nie pasuje jakos kolorystycznie i tak...
no na przekor, bo Garrison przeciez pedalem jest polecam: SP - 901 - Mr. Garrison's Fancy New Vagina.avi :lol:
[ Dodano: 2005-09-07, 14:41 ]
Lilith_Maxwell napisał/a:
a wiec pytanie: czy to, ze w tv widzisz glownie slodkie blond-laseczki z cyckami wiekszymi od mozgu znaczy, ze wszystkie dziewczyny takie sa?
Ale w ogole skad sie to wzielo, ze bardziej brzydza nas dwaj faceci
wszyscy oczekuja od mezczyn bycia meskimi,oczekuje sie jakos modelu jaskiniowca:ja Tarzan zaraz wystukam slaba Jane :p czy czegos takiego,wiec widok dwoch panow wrecz odrzuca, a 2 panie wydaja sie normalne..mysle ze jest to wylacznie wina stereotypow jak tez i oczekiwan[lubimy czasami stanowczego,nie pozwalajacego na sprzeciw,silnego,wysokiego,meskiego faceta prawda Girls?] czyli wielki come back do natury i instyktow..ale na dluzsza mete nie dziala,potrzebujemy rozmow itp
ja nie mam nic przeciewko zwiazkow homoseksulanym,ale nasz kraj jest na to za mlody..a mentalonosci spoleczenstwa szybko sie nie zmieni
Cytat:
polska po raz kolejny okazuje sie byc 100lat za murzynami
Wysłany: 2005-09-07, 15:03
Wiecie, ale tez nie mozecie twierdzic, ze homoseksualizm to ułomność czlowieka. Tak naprawdę jest to zakodowane w człowieku, tego się nie da zmienić. Na początku człowiek zachowuje się tak, ze owszem, probuje związkow z ludzmi o przeciwnej płci - chociażby dlatego, ze większośc jego znajomych właśnie tak postępuje. Lecz poźniej dostrzega, że tak naprawdę nie czerpie z tego żadnych przyjemności, że to, co innym sprawia przyjemność nie daje mu ukojenia. To nie jego wina, że właśnie takim człowiekiem sie urodził. Na pewno twierdzilibyście inaczej, gdyby któryś z was [chłopcy to głównie do was, bo wy macie przeskrajne opinie] był gejem.
a ja nie wierze, ze gej juz rodzi sie gejem, wg mnie to jest swiadome zboczenie od normalnosci... a jak by ktorys z nas byl gejem, to bez 2 zdan mialby niefajnie ale tez nie chodzi mi o to, zeby takiemu od razu wpier.olic... "ja to bym nawet muchy nie skrzywdzil" [ciekawe czy ktos wie z jakiego - podpowiem, ze polskiego - filmu jest ten cytat? ]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum