jestem studentką III roku Ekonomii na UE we Wrocławiu. Aktualnie jestem w początkowej fazie zbierania informacji na cele pisania mej pracy dyplomowej, zwanej też magisterką. Chciałabym by była ona oparta na danych empirycznych, stąd moja prośba do wszystkich Forumowiczów o wypełnienie poniżej zamieszczonej ankiety. Jest ona anonimowa, a jej wyniki zostaną przeze mnie wykorzystane do celów naukowych. Ankieta nie jest ani długa, ani skomplikowana, więc powinna Wam zająć kilka minut. Za każdą prospołeczną postawę i wsparcie serdecznie dziękuję.
Gdyby Deutsche Bank był osobą, to
a) jakie miałby cechy charakteru
b) ile miałby lat
c) jakim jezdziłby samochodem
d) jaki piłby alkohol
e) jak byłby ubrany
f) jaki byłby jego status społeczny (Proszę wziąć pod uwagę czynniki takie jak:sytuacja materialna- zawód, dochody; rodzina- stan cywilny, liczba dzieci; miejsce zamieszkania-miasto/wieś) *
że co??
zaczelam wypelniac, na prawde chcialam pomoc, ale pytania tego typu skutecznie zniechecaja do wypelnienia ankiety
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum