Wydział: Absolwent UE
Wysłany: 2011-08-09, 11:09 Dobre biuro księgowość?
Witajcie, szukam dobrego biura zajmującego się księgowością, także w formie elektornicznej oczywiście. Będę wdzięczny za sprawdzone namiary. Pozdrawiam.
Wydział: Absolwent UE
Wysłany: 2011-08-30, 15:39
No witaj witaj, ja korzystam w kwesti ksiegowości z biura Gradatim, prawdziwi profesjonalizm i fachowość w zagadnieniu księgowości, jakby cie zainteresowali to masz ich stronke: gradatim.pl . Powodzenia.
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-11-08, 21:15
bardzo rzetelnie księgowosć prowadzi biuro rachunkowe Obsluga Ksiegowa na Trymanda. Oferta jak to sie mówi full serwis;). Osobiście moge polecic doradzwto podatkowe w ich wykonaniu, mają doświadzcenie w tej materii.
bardzo rzetelnie księgowosć prowadzi biuro rachunkowe Obsluga Ksiegowa na Trymanda. Oferta jak to sie mówi full serwis;). Osobiście moge polecic doradzwto podatkowe w ich wykonaniu, mają doświadzcenie w tej materii.
Ja, z drugiej strony, bym odradzał. Nie dość, że kiepska kryptoreklama, to jeszcze pisał to jakiś dyletant w dziedzinie ortografii (jeżeli poziom księgowania jest taki sam jak pisania, to współczuję ich klientom).
_________________ Glory, glory, Man United,
Glory, glory, Man United,
Glory, glory, Man United,
And the reds go marching on, on, on.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum