forum UE Wrocław

Wyszukiwarka pracowników UE Wrocław: GooglePrzeszukaj forum oraz stronę główną UE

Regulamin forum | Strona główna UE | Plan zajęć | ZF info | NE info | IE info
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
dr grzegorz michalski
Autor Wiadomość
ania1978

Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2009-11-23, 18:05   dr grzegorz michalski

szukam kogoś kto napisze pracę projekt firmy ze stategi finansowej firmyu dr Grzegorza Michalskiego

blondynka

Wydział: IE
Wysłany: 2009-12-04, 06:46   

Uuuuu... nie radzę, jeśli Twój pomocnik wykorzysta coś co już jest google - to sprawdzajacy też ma google
u nas koleś kupił na allegro gotowy projekt - tyle, że sprzedawca z allegro zachęcony tym, że tak dobrze mu idzie sprzedaż, wystawił kolejne aukcje z tym samym i ... dał troche za dużo opisu - na wykładzie mieliśmy ubaw

czy nie prościej do cwiczeniowca pójść na konsultacje? facet zawsze chętnie tłumaczy i dopóki czegoś nie rozumiesz, pytaj. Osobiście korzystałam z konsultacji i telefonicznie i emailowo no i w godzinach konsultacji w realu. Za darmo masz i lepiej to co miałbyś za kasę.

mnie osobiście ten człowiek na tyle zachęcił swoimi zajęciami po polsku, że teraz chodzę na jego wykłady do wyboru po angielsku - i jak widzę na stronie jaką dla nas przygotował w tym semestrze:
http://michalskig.wordpre...-dla-studentow/
dla studentów po polsku jest też wszystko

mi z polskojęzycznych podobał się ułatwiający zrozumienie przedmiotu projekt robiony w grupach (teraz na zajęciach po angielsku też mamy zadania domowe wysyłane emailowo oprócz pisanego testu): na pierwszych zajęciach przez 90 minut michalski pokazał jak się robi ten projekt, zaczynając od 1 punkty a kończąc na 10 i zapowiedział, aby nie robić dłużej niż 2-3 godziny i nie robić nic mniej ani nic więcej niż on.
Tak zrobiłyśmy i max.

widzę też, że z polskojęzycznych w tym semestrze ludziom jest łatwiej, mają wszystkie zdjęcia z zajęć (nawet na zajęcia już nie trzeba chodzić ani szukać notatek do kserowania - u nas nie było tak fajnie
http://michalskig.wordpre...em-zimowy-2009/
Ostatnio zmieniony przez blondynka 2012-04-13, 15:41, w całości zmieniany 1 raz  

madziaty

Wydział: ZF
Wysłany: 2010-12-11, 17:50   

Czy ktoś może polecić lub odradzić zerówkę z zarządzania ryzykiem i wartością przedsiębiorstwa u Michalskego? Czy miał ktokolwiek do czynienia z zerówką z jakiegoś innego przedmiotu u niego? Warto?

sandiego

Wysłany: 2011-01-01, 14:21   

Hej. Jakiś czas temu widziałem na Wrocławskich ogłoszeniach, że ktoś oferował się z pomocą na gumtree lub xck. Pozdro

blondynka

Wydział: IE
Wysłany: 2011-01-17, 18:47   

a co doradzać lub odradzać - zerówka to darmowy termin, nie pójść na niego to zwykła głupota, bo traci się jedną szansę, zazwyczaj zerówki są najłatwiejsze do zdania na dobrą ocenę, czasem łatwiej zdać zerówkę na piątkę niż pierwszy na trójkę :-)

dziubowa 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: 2011-01-20, 00:54   

blondynka - nie do konca. u niektorych prowadzacych zerowka niezaliczona = niezaliczony pierwszy termin i poprawka ;)

H_2002 

Wydział: Absolwent UE
Wysłany: 2011-10-25, 08:59   

Poczytałem troszkę o Panu Michalskim na forum i widzę, że nic się nie zmienił. Mogę powiedzieć, że nawet było łatwiej, bo projektów o których piszecie i testów 15-krotnego wyboru to takich nie było. Powodzenia z tym Panem :)

Odpowiedz do tematu