Uuuuu... nie radzę, jeśli Twój pomocnik wykorzysta coś co już jest google - to sprawdzajacy też ma google
u nas koleś kupił na allegro gotowy projekt - tyle, że sprzedawca z allegro zachęcony tym, że tak dobrze mu idzie sprzedaż, wystawił kolejne aukcje z tym samym i ... dał troche za dużo opisu - na wykładzie mieliśmy ubaw
czy nie prościej do cwiczeniowca pójść na konsultacje? facet zawsze chętnie tłumaczy i dopóki czegoś nie rozumiesz, pytaj. Osobiście korzystałam z konsultacji i telefonicznie i emailowo no i w godzinach konsultacji w realu. Za darmo masz i lepiej to co miałbyś za kasę.
mnie osobiście ten człowiek na tyle zachęcił swoimi zajęciami po polsku, że teraz chodzę na jego wykłady do wyboru po angielsku - i jak widzę na stronie jaką dla nas przygotował w tym semestrze:
http://michalskig.wordpre...-dla-studentow/
dla studentów po polsku jest też wszystko
mi z polskojęzycznych podobał się ułatwiający zrozumienie przedmiotu projekt robiony w grupach (teraz na zajęciach po angielsku też mamy zadania domowe wysyłane emailowo oprócz pisanego testu): na pierwszych zajęciach przez 90 minut michalski pokazał jak się robi ten projekt, zaczynając od 1 punkty a kończąc na 10 i zapowiedział, aby nie robić dłużej niż 2-3 godziny i nie robić nic mniej ani nic więcej niż on.
Tak zrobiłyśmy i max.
widzę też, że z polskojęzycznych w tym semestrze ludziom jest łatwiej, mają wszystkie zdjęcia z zajęć (nawet na zajęcia już nie trzeba chodzić ani szukać notatek do kserowania - u nas nie było tak fajnie
http://michalskig.wordpre...em-zimowy-2009/
Ostatnio zmieniony przez blondynka 2012-04-13, 15:41, w całości zmieniany 1 raz
Czy ktoś może polecić lub odradzić zerówkę z zarządzania ryzykiem i wartością przedsiębiorstwa u Michalskego? Czy miał ktokolwiek do czynienia z zerówką z jakiegoś innego przedmiotu u niego? Warto?
a co doradzać lub odradzać - zerówka to darmowy termin, nie pójść na niego to zwykła głupota, bo traci się jedną szansę, zazwyczaj zerówki są najłatwiejsze do zdania na dobrą ocenę, czasem łatwiej zdać zerówkę na piątkę niż pierwszy na trójkę :-)
Wydział: Absolwent UE
Wysłany: 2011-10-25, 08:59
Poczytałem troszkę o Panu Michalskim na forum i widzę, że nic się nie zmienił. Mogę powiedzieć, że nawet było łatwiej, bo projektów o których piszecie i testów 15-krotnego wyboru to takich nie było. Powodzenia z tym Panem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum