Wysłany: 2008-09-09, 22:30 Ławeczka, gryf i obciążenia dla kulturysty
Witam,
z faktu, że zmieniłem mieszkanie nie mam gdzie wstawić swojej siłowni muszę ją sprzedać. Cały sprzęt posiada ponad rok. Nie widać na nim śladów użytkowania.
Na siłownię składa się:
1) ławeczka :
a) ma regulowane oparcie od poziomu do pionu (można ćwiczyć barki opierając bezpiecznie plecy o oparcie)
b) ma regulacje siedzenia (dzięki tej regulacji nie zsuwamy się z ławki podczas ćwiczenia różnego rodzaju skosów)
c) posiada regulowane stojaki od 85 do 150 cm (dzięki regulacji stojaków cały czas kontrolujemy ciężar a wysokość stojaków ustawimy według swojego wzrostu i rodzaju wykonywanego ćwiczenia)
d) ma regulowaną odległość pomiędzy siedzeniem i oparciem a stojakami (dzięki tej regulacji niezależnie od tego jaki rodzaj skosu ćwiczymy zawsze mamy stojaki w zasięgu ręki)
e) modlitewnik i regulowaną jego wysokość - podwójny modlitewnik
f) wyciąg górny i dolny - jest bardzo wytrzymały (udźwig około 100 kg)
Ławeczka jest bardzo solidnej konstrukcji - wyciskanie na płaskiej 190kg + masa ciała (aż tyle nie wyciskałem )
Dane techniczne ławeczki:
WAGA ŁAWKI Z MODLITEWNIKIEM 40kg
DŁUGOŚĆ I SZEROKOŚĆ OPARCIA 83x27cm
DŁUGOŚĆ I SZEROKOŚĆ SIEDZENIA 35x27cm
SZEROKOŚĆ STOJAKÓW PO ZEWNĘTRZNEJ 109 cm,
WEWNĄTRZ 101cm
SZEROKOŚĆ MODLITEWNIKA 55cm
CIĘŻAR WYCIĄGU 12kg
DŁUGOŚĆ WYCIĄGU 165CM
WYSOKOŚĆ WYCIĄGU PO ZAMONTOWANIU DO ŁAWKI 195CM
Gryf prosty ma długość 170 cm.
Ciężary to około 100 kg - nie jestem pewny bo są pochowane ale jeśli komuś zależy to dokładnie przeliczę.
Zapraszam do nabycia, jeśli będą potrzebne zdjęcia to je prześlę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum