Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2009-07-28, 18:21 Miejsce w pokoju do wynajęcia!
Witam,
mam do zaoferowania miejsce w pokoju 2 osobowym bardzo niedaleko od Uniwesytetu Ekonomicznego (ul. Piękna). Wystarczy przejść jedynie ulicę Kamienną!
Mieszkanie jest 2 pokojowe, około 50m2, jak już wspomniałem mieści się na ulicy Pięknej.
Osobna łazienka i ubikacja. W pokoju brakuje jedynie biurka, które zabrał poprzedni lokator. Dość duża kuchnia, z lodówką i zamrażarką osobno. Balkon w pokoju 2osobowym.
Pozostałe dwie osoby (ja+kolega), studiujemy na Politechnice, teraz 3. rok. Jesteśmy spokojni, bezproblemowi, raczej nie imprezujemy, jeśli już to na mieście. Kolega, który mieszkał z nami nie miał żadnych zastrzeżeń, wyprowadził się, bo szukał własnego pokoju.
Chętnie też pomagamy sobie nawzajem w nauce. Generalnie cicho, spokojnie i luźno.
Cena nie jest wysoka, wynosi bowiem 380zł+opłaty, co naprawdę nie jest dużo, jak na taką odległość.
Wszystkich zainteresowanych zapraszam, można pokój obejrzeć, tylko proszę wcześniej przedzwonić. Podaje namiary:
tel. 668-103-739, proszę dzwonić po 16.00 (praca).
e-mail. konrad.wyrozumski [ at ] gmail [ dot ] com
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum