witam!
na sprzedaż mam kompletny zestaw do mikroekonomii, który przy gruntownym przestudiowaniu wystarcza w zupełności do zdania egzaminu, no i popisów na ćwiczeniach
zawiera:
- zrobione zadania, które są przerabiane na ćwiczeniach wraz z wyjaśnieniami (np. u Borkowskiej)
- wiele egzaminów (w przeważającej ilości wraz z rozwiązaniami) i kolokwiów (!) z lat poprzednich (wysokie prawdopodobieństwo, że się powtórzą, szczególnie kolokwia)
- opracowane ponad 100 zagadnień "prawda/fałsz" (wszystkie pojawiają się na egzaminie od lat)
- opracowane najważniejsze rozdziały z książki, które pojawiają się na egzaminie, razem z wypisanymi wzorami, opisanymi wykresami etc.
całość zawiera ok. 300-350 stron i waży dobre parę kg, ale nie są to notatki pisane czcionką 8 Times New Roman, więc się nie bójcie na pewno kilka razy szybciej i efektywniej można przerobić moje materiały, aniżeli czytać książkę razem z ćwiczeniami, tutaj po prostu wszystko podane jest na tacy.
materiały uzyskałem chodząc przez cały rok na korepetycje z mikroekonomii, za które płaciłem 80zł/h (nie raz 2 razy w tygodniu), także możecie sobie mniej więcej policzyć ile wydałem na to w przeciągu roku.
koszt całości - 250 PLN (+ płacicie sobie za ksero), do niewielkiej negocjacji
realizacja zamówień po zgromadzeniu 4-5 chętnych, chciałbym to załatwić naraz.
zupełnie zapomniałem o tym wątku i nie poinformowałem, że doszedłem do wniosku, że zdecydowanie za dużo sobie zaśpiewałem za te materiały (choć naprawdę warto!), a obecna cena wynosi:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum