Witam. Wie ktoś gdzie można kupić we Wrocławiu shishe, lub inaczej popularną fajkę wodną? Najlepiej sklep 3w1, tj fajki, tytonie i węgliki. A może ktoś ma na sprzedaż?
Dokladnie, polecam bo sam zakupilem jak sie do Wrocka wprowadzilem. Sklep maja na Myszkowskiej 7, mozna tam dojechac autobusem 134 na Księże Wielkie trzeba sie kierowac. Ceny w miare git, obsluga tez jest fajna
Dla osób zainteresowanych: oryginalne, importowane fajki, tytonie i węgle można kupić przez... internet Na allegro działa sklep, nazywa się EverGlow. Licytujemy i mamy towar pierwszej jakości. Odbiór osobisty na Psim Polu. Ze swojej strony polecam. Zapłaciłem niecałe 100zł za: fajkę + akcesoria, 3 paczki tytoniu, 3 paczki węgla i jeszcze gratis dostałem folię. Idę palić
w pasazu grunwaldzkim tego sklepu juz nie ma z shishami ale jest nieopodal pasazu, na przeciw pizzyhut oraz drugi sklep koło Heliosa , aha nazwa obydwu - szczypta świata. .jeden buch z fajki wodnej odmuuula [; pzdr !|
_________________ w tym chorobliwie zdrowym świecie żyć jak największą schizą [ :
Ja aktualnie w swoim asortymencie mam wiśnię, miętę i mix owoców. To tego ostatniego nie jestem przekonany Lubię cynamon, jabłko i truskawkę. Chociaż nie mam jakiegoś specjalnie wygórowanego gustu. Palę to, co jest
teraz zrobiła się kiszka, bo melasy boleśnie podrożały Ja polecam Dubai Molasses, zwłaszcza brzoskwinię. Kiedyś kosztowała 30-35 PLN za 250g.. teraz w okolicach 70
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum