Wysłany: 2010-10-03, 21:48 Sprzedam MEGA materiały dla studentów EKONOMII 1-ROKU , NE !
sprzedam materiały w postaci skrzętnie prowadzonych i uporządkowanych notatek z wszystkich przedmiotów, a ponadto opracowane zagadnienia pod kolokwia u poszczególnych wykładowców/ ćwiczeniowców, a także rozwiązane zadania z Matmy oraz wejściówki z ITI . Wszystko czego potrzeba gdy z niezbadanych przyczyn okaże się że czegoś nam brakuje ;) Notatki z wykładów zawsze porównywane były z kilkoma osobami a opracowania tematów/ zagadnień robiłem z wielu źródeł bazując na podręcznikach z Sylabusów, niezawodność moich materiałów mogę potwierdzić ocenami w indeksie ;) MATERIAŁY Z MATMY I MIKRO OPRACOWAŁEM NA PODSTAWIE TYCH KTÓRE OTRZYMAŁEM NA KORKACH A WIĘC SĄ PEWNE !!!
kontakt na maila lub GG 2047451
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum