Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2008-09-25, 21:01 SZKOLY JEZYKOWE
Hej wszystkim użytkownikom. nie jestem studentka UE ale UW i mam takie pytanko do was moze pomozecie.....Czy ktos slyszal cos na temat Oxford Language Center we wroclawiu bo chce sie tam zapisac- podobno dobra- ale potrzebuje jakies rady od osob mniej wiecej w moim wieku. musze sie przygotowac do egzaminu IELC i tam podobno jest ok...czy ktos wie z doswiadczenia cokolwiek????dzieki z góry
chodzilam do oxfordu pare lat temu w klasie maturalnej. na starcie zostalam wprowadzona w blad przez pania z recepcji - zamiast intensywnego 2 miesiecznego kursu przygotowujacego do sesji grudniowej FCE zostalam przydzielona do zwyklej grupy przygotowujacej sie do zdawania tego egzaminu w czerwcu. grupy o ktora mi chodzilo szkola nie prowadzila, a pani na recepcji po prostu mnie naciagnela na kurs i ksiazke. na szczescie prowadzaca okazala sie pomocna poniewaz traktowala mnie indywidualnie pozyczala ksiazki, sprawdzala dodatkowe prace itd.
tak na prawde wszystko zalezy od prowadzacego kurs. no i od twoich checi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum